h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Spor
  • Rekabetinde Oklar, En Yüksek Sayı İçin Hedefe Yöneliyor

Rekabetinde Oklar, En Yüksek Sayı İçin Hedefe Yöneliyor

Aydın Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen Okullar Arası Yıldızlar Dart İl Birinciliği müsabakaları sona erdi. Söke erkekler, Sultanhisar ise kızlar kategorisinde şampiyon oldu. Mücadelelerde sporcular arasında büyük bir rekabet yaşandı. Aydın Gençlik ve Spor İl Müdürü Cenap Fillikçioğlu, turnuvada emeği geçenlere teşekkür etti ve dereceye giren takımları tebrik etti.

Söke ve Sultanhisar Okullarının Yıldızlar Dart İl Birincisi Oldu

Aydın Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen Okullar Arası Yıldızlar Dart İl Birinciliği müsabakaları sona erdi. Öğrenciler arasında gerçekleştirilen Dart Turnuvası’nda Söke erkekler kategorisinde, Sultanhisar ise kızlar kategorisinde birinci oldu.

Aydın Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından organize edilen Okullar Arası Yıldızlar Dart Müsabakaları büyük bir heyecana sahne oldu. Atış yeteneklerinin yarıştığı müsabakalarda, erkek ve kız öğrenciler olmak üzere iki ayrı kategori bulunuyordu. Sporcular, oklarını en yüksek skora ulaşmak için birbirleriyle rekabet etti ve büyük bir mücadeleye girişti. Müsabakalar sonucunda, kızlar kategorisinde Sultanhisar Zafer Ortaokulu birinci, Söke Behiye Hanım Ortaokulu ikinci ve Nazilli Orhangazi Ortaokulu üçüncü oldu. Erkekler kategorisinde ise Söke Behiye Hanım Ortaokulu birinci, Söke Felekşan Ortaokulu ikinci ve İncirliova 50. Yıl Ortaokulu üçüncü sırayı elde etti.

Aydın Gençlik ve Spor İl Müdürü Cenap Fillikçioğlu, turnuva boyunca emeği geçenlere teşekkür etti ve dereceye giren takımları tebrik etti. Ödül töreninden sonra dereceye giren takımlar, kupalarını almanın mutluluğunu yaşadı.

Konyaspor, yeni teknik direktörünü belirledi: Fahrudin Omerovic ile anlaşma sağlandı!

Sıradaki haber:

Konyaspor, yeni teknik direktörünü belirledi: Fahrudin Omerovic ile anlaşma sağlandı!

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.