h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Spor
  • Pendikspor’un Galibiyet Şoku: Beşiktaş’a 4-0!

Pendikspor’un Galibiyet Şoku: Beşiktaş’a 4-0!

Pendikspor, Süper Lig'in 21. haftasında evinde Beşiktaş'ı 4-0 yenerek galibiyet elde etti. Maçta Umut Nayir, Halil Akbunar, Mame Thiam ve Nuno Sequeira'nın attığı gollerle Pendikspor farklı bir zafer kazandı. Beşiktaş ise maçı puansız tamamladı. Hakemler Tugay Kaan Numanoğlu, Aleks Taşçıoğlu ve Eray Ersoy yönetiminde gerçekleşen maçta tartışmalı pozisyonlar da yaşandı.

Pendikspor, Trendyol Süper Lig’in 21. haftasında Beşiktaş’ı evinde 4-0 mağlup etti. İkinci yarıda oynanan maçın dakikalarına bakacak olursak; 47. dakikada Ghezzal’ın kullanmış olduğu serbest vuruşta Zainutdinov’un kafa vuruşu dışarıda kaldı. 53. dakikada Thiam’ın ortasında Umut Nayir’in vuruşu dışarıya gitti. 60. dakikada Midstjö’nün ortasında Thiam’ın vuruşu ise kaleci Mert’te kaldı. 70. dakikada Erencan Yardımcı’nın pasında Halil Akbunar, şutunu çekerek topu filelere gönderdi. 74. dakikada savunmanın baskısı sonucunda topu kapan Halil Akbunar, Mame Thiam’ın dokunuşuyla golü buldu. 82. dakikada Nuno Sequeira’nın ortasında top ağlarla buluşarak skoru 4-0 yaptı. Maçın hakemleri Tugay Kaan Numanoğlu, Aleks Taşçıoğlu ve Eray Ersoy’du. Pendikspor’un kadrosunda Erdem Canpolat, Erdem Özgenç, Alpaslan Öztürk, Rassoul, Sequeira, Halil Akbunar, Midtsjö, İbrahim Akdağ, Thiam, Erencan Yardımcı ve Umut Nayir yer aldı. Beşiktaş’ın ise Mert Günok, Onur Bulut, Tayyip Talha Sanuç, Zainutdinov, Umut Meraş, Demir Ege Tıknaz, Tayfur Bingöl, Gedson Fernandes, Rashica, Semih Kılıçsoy ve Cenk Tosun gibi oyuncuları vardı. Pendikspor’un gollerini Umut Nayir, Halil Akbunar, Thiam ve Nuno Sequeira kaydetti. Sarı kartlar ise Demir Ege Tıknaz, Onur Bulut ve Umut Nayir’e gösterildi.

Ergi Kırkın, Katar’da çifte şampiyonluk kazandı.

Sıradaki haber:

Ergi Kırkın, Katar’da çifte şampiyonluk kazandı.

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.