h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Spor
  • Pazarlar Spor Lisesi, Futsal il finallerinde büyük bir başarı elde etti

Pazarlar Spor Lisesi, Futsal il finallerinde büyük bir başarı elde etti

Kütahya'da düzenlenen Futsal müsabakalarında Pazarlar Spor Lisesi kız futsal takımı büyük başarı elde etti. İl finallerinde birinci olan takım, bölge müsabakalarında Kütahya'yı temsil etmeye hak kazandı. Ayrıca okulun badminton kız takımı ikinci, badminton erkek takımı ise üçüncü oldu. Okul müdürü, başarılarında desteklerini esirgemeyen belediye başkanına, milli eğitim müdürüne, öğretmenlere ve öğrencilere teşekkürlerini iletti.

Kız futsal takımı olan Pazarlar Spor Lisesi, Kütahya’da düzenlenen okul sporları etkinlikleri kapsamında gerçekleşen Futsal müsabakalarında büyük bir başarı elde etti. İl finallerinde mükemmel bir performans sergileyen takım, birinci oldu. Pazarlar Spor Lisesi öğrencileri, kız takımı kategorisindeki mücadeleleriyle dikkatleri üzerine çekti. İl müsabakalarında kız futsal takımı birinciliği kazandı ve Kütahya’yı bölge müsabakalarında temsil etme hakkı kazandı. Pazarlar Spor Lisesi Müdürü İsa Ergün, müsabakalar sonrasında yaptığı açıklamada, “2023-2024 Okul Sporları Kız Futsal branşında Simav bölgesinde birinci olarak Kütahya’da mücadele eden takımımız, il birincisi olmanın gururunu yaşadı ve Kütahya’yı bölge müsabakalarında temsil etmeye hak kazandı. Ayrıca Badminton kız takımımız ikinci olurken, Badminton erkek takımımız üçüncü oldu. Bu başarıları elde etmemizde desteklerini esirgemeyen Pazarlar Belediye Başkanı Bilal Demirci’ye, İlçe Milli Eğitim Müdürü Yaşar Kağan Ulu’ya, emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz. Bölgesel maçlarda takımımıza başarılar diliyoruz” dedi.

Vali Çiftçi, sporcuları makamında ağırladı

Sıradaki haber:

Vali Çiftçi, sporcuları makamında ağırladı

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.