h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Spor
  • Muzaffer Badalıoğlu’na son veda: Mezarı başında anma töreni düzenlendi

Muzaffer Badalıoğlu’na son veda: Mezarı başında anma töreni düzenlendi

Zonguldakspor'un efsane futbolcusu Muzaffer Badalıoğlu, 35 yıl önce meydana gelen kaza sonucunda hayatını kaybedenlerle birlikte mezarı başında anıldı. Anma programına Badalıoğlu'nun ailesi, spor yetkilileri, eski takım arkadaşları ve sevenleri katıldı. Kur'an-ı Kerim okunarak dualar edildi.

Zonguldakspor’un efsane futbolcusu Muzaffer Badalıoğlu, bugün mezarı başında anıldı. Bugün, tam 35 yıl önce, 20 Ocak 1989’da Malatyaspor ile oynanacak deplasman maçına giderken Samsunspor kafilesini taşıyan otobüsün Havza ilçesinde bir kamyonla çarpışması sonucunda Teknik Direktör Nuri Asan, futbolcular Muzaffer Badalıoğlu, Mete Adanır, Zoran Tomiç ve otobüs şoförü Asım Özkan hayatını kaybetmiş, takım kaptanı Emin Kar ise felç geçirmişti. Bu acı olayın 35. yılında, Zonguldak’ta Muzaffer Badalıoğlu anısına tören düzenlendi. Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından organize edilen anma programına Muzaffer Badalıoğlu’nun ailesi, Gençlik ve Spor İl Müdürü Hakan Yüksel, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ahmet Karayılmaz, Zonguldak Kömürspor Basın Sözcüsü Şükrü Öztürk, eski takım arkadaşları ve sevenleri katıldı. Programda, Kur’an-ı Kerim okunup dua edildi. Bu anlamlı etkinlikle Muzaffer Badalıoğlu’nun hatırası yaşatılmış oldu.

Veteran Futbol Turnuvası’nda Şampiyon Takım Belirlendi

Sıradaki haber:

Veteran Futbol Turnuvası’nda Şampiyon Takım Belirlendi

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.