h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Spor
  • Muhteşem Mavi Kelebekler Zirveye Uçtu

Muhteşem Mavi Kelebekler Zirveye Uçtu

Konyaaltı Belediye Spor Kulübü Kadın Hentbol Takımı, Süper Lig'deki 12. maçında Yenimahalle'yi 39-28 mağlup ederek galibiyet serisini sürdürdü. Bu sonuçla birlikte takım, ligin zirvesinde yer alıyor. Başkan Semih Esen, sporcuları üstün performanslarından dolayı tebrik etti.

Konyaaltı Belediye Spor Kulübü Kadın Hentbol Takımı Süper Lig’deki mükemmel performansını sürdürüyor. Yaptığı son maçta Yenimahalle’yi 39-28 yenerek 12. maçını da kazandı. Bu galibiyetle birlikte, takımın maç eksik olsa bile ligin zirvesinde yer aldığı görülüyor.

Konyaaltı Belediye Spor Kulübü Hentbol Takımı, Türkiye Hentbol Kadınlar Süper Ligi’nde büyük bir etki yaratıyor. Geçtiğimiz yıl Avrupa şampiyonu olan takım, geçen sezon ligin şampiyonluğunu kıl payı kaçırmıştı ancak bu sezon bunu telafi etmek niyetinde. İç sahada veya deplasmanda oynadığı tüm maçlarda rakiplerine üstünlük sağlayan takım, taraftarının da desteğiyle Yenimahalle’yi mağlup etmeyi başardı.

Akdeniz Üniversitesi Mavi Salon’da yapılan mücadelenin heyecanını taraftarlarla birlikte yaşayan Konyaaltı, Yenimahalle’yi 39-28 yenerek Süper Lig’in zirvesindeki yerini korudu. İlk yarıyı 22-15 önde tamamlayan takımda Bilgenur Öztürk, 12 gol atarak maçın en skorer oyuncusu oldu. Beyza İrem Türkoğlu 7 gol atarken, Ceylan Aydemir ise 6 gol kaydederek takıma büyük katkı sağladı.

Takım Avrupa’da erken veda etmiş olsa da, Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen takımın Türkiye Kupası ve lig şampiyonluğu için en büyük aday olduğunu belirtti. Yenimahalle’ye karşı gösterdikleri üstün oyunun ardından sporcuları tebrik etti.

Trabzonspor – Galatasaray maçının biletleri satışa sunuldu

Sıradaki haber:

Trabzonspor – Galatasaray maçının biletleri satışa sunuldu

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.