h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Spor
  • Muhammet Ensar Akgün, Manisa Futbol Kulübü’nde görevlendirildi.

Muhammet Ensar Akgün, Manisa Futbol Kulübü’nde görevlendirildi.

Manisa Futbol Kulübü, 2. Lig ekiplerinden Somaspor’dan genç savunma oyuncusu Muhammet Ensar Akgün'ü kadrosuna kattı. 23 yaşındaki oyuncu, 3,5 yıllık sözleşme imzaladı. Yeni transfer Ensar, Manisa Futbol Kulübü'ne gelmekten heyecan duyduğunu belirtti. Kulüp yetkilisi Erdem Özkan ise Ensar'ın gelecek vadeden bir oyuncu olduğunu ve başarılar dilediklerini söyledi. Ensar, daha önce Somaspor'da 18 maçta görev yaparak 4 gol atmıştı.

Manisa Futbol Kulübü, 2. Lig takımlarından Somaspor’dan genç savunma oyuncusu Muhammet Ensar Akgün’ü transfer etti. Yapılan imza töreniyle birlikte Ensar, “Manisa Futbol Kulübü’ne katıldığım ve bu formayı giyeceğim için heyecanlıyım” dedi.

Manisa Futbol Kulübü, 23 yaşındaki savunma oyuncusu Muhammet Ensar Akgün ile 3,5 yıllık sözleşme imzaladı. Futbol Şube Sorumlusu Erdem Özkan da imza törenine katıldı. Yeni transfer Ensar, “Somaspor ile Manisa’da güzel işlere imza attık. Şimdi hedeflerim ve kariyerim açısından doğru bir yer olan Manisa Futbol Kulübü’ne geldim. Çok heyecanlı ve mutluyum. En kısa sürede siyah-beyazlı formayı giymek için çok çalışmak istiyorum” diye konuştu.

Erdem Özkan, “Ensar’ı takımımıza katmaktan mutluyuz” diyerek Muhammet Ensar Akgün’ün gelecek vaat eden bir savunma oyuncusu olduğunu vurguladı. Özkan, “Muhammet Ensar Akgün, Somaspor’da iyi bir performans sergileyip dikkat çeken bir oyuncu. Ensar’ın hem kulübümüze hem de Türk futboluna önümüzdeki yıllarda en iyi şekilde hizmet edeceğine inanıyoruz. Onu takımımıza katmaktan mutluyuz. Ensar’a Manisa Futbol Kulübü formasıyla büyük başarılar diliyoruz” şeklinde konuştu.

Muhammet Ensar Akgün kimdir?

Manisa Futbol Kulübü’nün yeni transferi Muhammet Ensar Akgün, 5 Ağustos 2000 tarihinde Sakarya’da dünyaya geldi. Futbol hayatına Sakaryaspor altyapısında başlayan 23 yaşındaki savunma oyuncusu, daha sonra Erenler Spor Kulübü, Arifiye Kalaycıspor ve Tekirdağspor formalarını giydi. 2023-2024 sezonunda Somaspor’a transfer olarak dikkat çeken genç savunmacı, Manisa Futbol Kulübü’nde gösterdiği performansla öne çıkıyor. 18 maçta forma giyen Ensar, 4 gol atarak skorer bir savunma oyuncusu olduğunu kanıtladı. Kariyerinde 53 resmi maça çıkan Ensar, 10 gol kaydetti

Prof. Murat Doğdubay, kulüp başkanlığına seçildi

Sıradaki haber:

Prof. Murat Doğdubay, kulüp başkanlığına seçildi

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.