h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Spor
  • Muğlaspor Transfer Pazarında Aktif Kalıyor

Muğlaspor Transfer Pazarında Aktif Kalıyor

Muğlaspor, Devre arası transfer döneminde Bölgesel Amatör Lig 5. Grup lideri olarak gösterilen takım, Alaçatıspor'da oynayan Sezer Orhonsayın'ı transfer etti. Sezon başına kadar 13 maçta 6 gol atan deneyimli kanat oyuncusu, Muğlaspor'a şampiyonluk yaşatmak için geldiğini belirtti. Orhonsayın daha önce Kuşadasıspor ve Bornova formaları altında şampiyonluk yaşamıştır ve BAL Ligi'nde toplam 26 gol atmıştır.

Muğlaspor, Devre arası transfer dönemine hızlı bir giriş yaparak kadrosunu güçlendirdi. Bölgesel Amatör Lig 5. Grup lideri olan yeşil-beyazlılar, daha önce Utkun Konyalı ve Onur Garip’i transfer etmişti. Şimdi ise Alaçatıspor’un kanat oyuncusu Sezer Orhonsayın’ı renklerine bağladı. 28 yaşındaki deneyimli oyuncu, bu sezon Alaçatıspor formasıyla 13 maça çıktı ve 6 gol kaydetti.
Muğlaspor Kulüp Başkanı Menaf Kıyanç, başkan vekilleri, futbol şube sorumlusu ve diğer yetkililerin katıldığı törende Sezer Orhonsayın resmi sözleşmeyi imzaladı. Orhonsayın, daha önce BAL Ligi’nde şampiyonluklar yaşadığını ve Muğlaspor’a gelerek bu başarılarına bir yenisini eklemek istediğini ifade etti. Ligin ilk yarısını yenilgisiz lider tamamlayan Muğlaspor’a katkı sunmak için geldiğini belirten Orhonsayın, transfer sürecinde emeği geçen herkese teşekkür etti ve sezon sonunda şampiyonluk kutlamalarını beraber yapacaklarına inandığını söyledi.
Sezer Orhonsayın, futbola Hacettepespor altyapısında başladıktan sonra Gençlerbirliği ve Ankaragücü gibi takımların altyapılarında da forma giydi. Kariyeri boyunca Karaman FK, Kuşadasıspor, Aydın Yıldızspor, Ortaca Belediyespor, Tekirdağspor, Bornova 1877 ve Alaçatıspor gibi takımlarda mücadele etti. Kuşadasıspor ve Bornova forması altında şampiyonluklar yaşayan Orhonsayın, BAL Ligi’nde toplamda 26 gol kaydetti.

Büyükşehir Spor Kurslarına Kayıt Başlıyor: Fırsatları Kaçırmayın!

Sıradaki haber:

Büyükşehir Spor Kurslarına Kayıt Başlıyor: Fırsatları Kaçırmayın!

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.