h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Spor
  • Muğla’da Düzenlenen Büyükler Türkiye Taekwondo Şampiyonası Heyecanla Başladı!

Muğla’da Düzenlenen Büyükler Türkiye Taekwondo Şampiyonası Heyecanla Başladı!

Muğla'da gerçekleştirilen Büyükler Türkiye Taekwondo Şampiyonası'nın açılış seremonisi büyük bir coşkuyla başladı. Muğla Valisi İdris Akbıyık, spor turizminin önemine değinerek, Muğla'nın sporda cazibe merkezi haline geldiğini vurguladı. Şampiyonaya 571 kulüp ve 2 bine yakın sporcu katılırken, Türkiye Taekwondo Federasyonu iş birliğiyle ikinci kez ev sahipliği yapmanın gururunu yaşandığı belirtildi. Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürü Kazım Açıkbaş ise toplamda 642 organizasyon gerçekleştirildiğini açıkladı.

Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nün ev sahipliğinde, Türkiye Taekwondo Federasyonu’nun 2024 yılı faaliyet programında bulunan Büyükler Türkiye Taekwondo Şampiyonası başladı. Muğla’nın Menteşe Spor Salonu’nda gerçekleştirilen açılış seremonisinde konuşan Muğla Valisi İdris Akbıyık, “2024 Büyükler Türkiye Taekwondo Şampiyonası’na ev sahipliği yapmaktan büyük memnuniyet duyuyoruz.
Muğla Valisi İdris Akbıyık, Muğla’nın spor turizmi açısından cazibe merkezi haline geldiğini belirtti. Son yıllarda uluslararası birçok prestijli spor organizasyonuna ev sahipliği yaptıklarını söyleyen Vali Akbıyık, Muğla’nın coğrafi ve iklimsel şartlarını en iyi şekilde değerlendirerek spor turizminde cazibe merkezi haline gelmeyi hedeflediklerini ifade etti. Vali Akbıyık, “Türkiye Büyükler Taekwondo Şampiyonası’nın ilimizde gerçekleşmesi, tekvando sporuna olan ilginin artmasına ve başarılı sporcuların yetişmesine vesile olacak” dedi.
Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürü Kazım Açıkbaş da, şampiyonanın ikinci kez Muğla’da düzenlendiğini ve toplam 2 bin misafire ev sahipliği yapmanın gururunu yaşadıklarını belirtti. Muğla’nın, 2023 yılında ulusal ve uluslararası şampiyonluklara ev sahipliği yaptığını söyleyen Açıkbaş, son bir yıl içinde 642 organizasyonun gerçekleştirildiğini ifade etti.

Van Büyükşehir Belediyespor Kadın Futbol Takımı, yeni sezon için tamam!

Sıradaki haber:

Van Büyükşehir Belediyespor Kadın Futbol Takımı, yeni sezon için tamam!

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.