h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Spor
  • Mardin ilinde yeni bir Gençlik Merkezi açıldı.

Mardin ilinde yeni bir Gençlik Merkezi açıldı.

Mardin Büyükşehir Belediyesi, Savur ilçesindeki Gençlik Merkezi'nin hizmete girdiğini duyurdu. Gençlerin sınav süreçlerini destekleyen, bilgi ve kültür seviyelerini artıran bu merkezde ayrıca çeşitli kurslar ve eğitim olanakları da sunulacak. Mardin Büyükşehir Belediyesi, Artuklu, Nusaybin, Kızıltepe, Midyat, Dargeçit ve Derik'in ardından Savur ilçesindeki merkezle birlikte toplamda 8 adet Gençlik Merkezi’ni hizmete açmış oldu.

Mardin Büyükşehir Belediyesi, Savur ilçesindeki yeni Gençlik Merkezi’ni hizmete açtı. Bu merkezin amacı, gençlerin sınav süreçlerine destek olmak, bilgi, kültür ve sosyalleşmelerini sağlamak, genel olarak kişisel gelişimlerine katkıda bulunmak ve araştırmayı teşvik ederek yorum yapmayı öğrenen bir gençlik yetiştirmektir. Savur Gençlik Merkezi, kütüphane, çeşitli kurslar ve eğitim imkanlarıyla donatılmıştır. Ayrıca, 8. ve 12. sınıf öğrencileri için deneme sınavları da burada düzenlenecektir. Mardin Büyükşehir Belediyesi, şimdiye kadar Artuklu, Nusaybin, Kızıltepe, Midyat, Dargeçit ve Derik ilçelerine Gençlik Merkezleri kazandırmış olup, Savur Gençlik Merkezi’nin faaliyete geçmesiyle toplamda 8 adet Gençlik Merkezi şehrimize katılmıştır.

Akdam Ortaokulu, Adana’yı bilek güreşi şampiyonasında temsil edecek!

Sıradaki haber:

Akdam Ortaokulu, Adana’yı bilek güreşi şampiyonasında temsil edecek!

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.