h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Spor
  • Marcus Gisdol: “Galibiyeti hak ettiğimize inanıyorum

Marcus Gisdol: “Galibiyeti hak ettiğimize inanıyorum

Samsunspor Teknik Direktörü Marcus Gisdol, Ziraat Türkiye Kupası'nda Alanyaspor'u 3-1 mağlup ettikleri maçın ardından, oyuncularını kutlayarak galibiyeti hak ettiklerini söyledi. Gisdol, maç öncesinde değişiklikler yaptıklarını ve oyuncularının geçen haftanın maçından dolayı biraz yorgun hissettiğini belirtirken, dakikalar ilerledikçe oyunlarının daha iyi olduğunu dile getirdi. Gisdol, bir sonraki turu umutla beklediklerini ve evlerinde oynamak istediklerini ifade etti.

Samsunspor Teknik Direktörü Marcus Gisdol, Alanyaspor maçının ardından yaptığı açıklamalarda, takımının 3-1 galibiyeti hak ettiğini belirtti. Ziraat Türkiye Kupası 5. Turu’nda deplasmanda oynanan mücadelede Samsunspor, Alanyaspor’u yenerek bir üst tura çıktı. Gisdol, maçın başında yapılan farklı taktik değişikliklerin oyuncularını olumlu etkilediğini söyleyerek, geçen haftaki maçın yorgunluğunu hisseden bazı oyuncuların bu maçta forma şansı bulduklarını ifade etti. Oyuncularının performansından memnun olduğunu dile getiren Gisdol, “Oyunumuz dakikalar geçtikçe daha iyi hale geldi ve galibiyeti hak ettik” dedi. Gisdol, umutlarının bir sonraki turu evlerinde oynamak olduğunu da sözlerine ekledi.

Fatih Tekke, maç sonucunu beklemediğimiz bir skor olarak yorumladı

Sıradaki haber:

Fatih Tekke, maç sonucunu beklemediğimiz bir skor olarak yorumladı

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.