h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Spor
  • Manisa FK, kadrosuna iki yeni oyuncu katıyor!

Manisa FK, kadrosuna iki yeni oyuncu katıyor!

Manisa Futbol Kulübü, yeni transferleri Andrej Djokanovic ve Sinan Osmanoğlu ile güçlendi. Djokanovic, MKE Ankaragücü'nden kiralık olarak kadroya katıldı. Sinan ise 1,5 yıllık sözleşmeyle transfer edildi. İmza töreninde konuşan Djokanovic ve Sinan, hedeflerinin Manisa FK ile Süper Lig'e yükselmek olduğunu belirtti. Başkan Mevlüt Aktan da transferleri önemli bulduklarını ifade ederek, camiaya hayırlı olmasını diledi. Andrej Djokanovic, 22 yaşındayken 14 gol ve 31 asistlik performans sergiledi. Sinan Osmanoğlu ise 344 maça çıkarak 26 gol ve 12 asist yapma başarısı gösterdi.

Trendyol 1. Lig takımlarından Manisa Futbol Kulübü, orta saha oyuncusu Andrej Djokanovic ve savunma oyuncusu Sinan Osmanoğlu’nu kadrosuna kattı. Transferin imza töreninde Djokanovic ve Sinan, Manisa Futbol Kulübü formasıyla Süper Lig’e yükselmeyi hedeflediklerini söyledi.

Manisa Futbol Kulübü, Bosna-Hersekli orta saha oyuncusu Andrej Djokanovic’i MKE Ankaragücü’nden sezon sonuna kadar kiralık olarak transfer etti. Ayrıca, Çaykur Rizespor’da oynayan deneyimli savunma oyuncusu Sinan Osmanoğlu ile de 1,5 yıllık sözleşme imzalandı. Transferin imza töreninde Manisa FK Başkanı Mevlüt Aktan da hazır bulundu.

Yeni transfer Djokanovic, imza töreninde yaptığı açıklamada, “Manisa Futbol Kulübü hakkında güzel bilgiler aldım ve bu ailenin bir parçası olmaktan mutluyum. Takımıma katkı sağlamak için çok çalışmak istiyorum. Takım arkadaşlarımla birlikte tek hedefimiz, sezon sonunda Süper Lig’e yükselmek” dedi.

Diğer yeni transfer Sinan, “Manisa Futbol Kulübü’nün hedeflerini ve projelerini biliyorum. Burada olmaktan mutluyum. Hedefimiz sezon sonunda Süper Lig’e çıkmak. Takım arkadaşlarımla birlikte bu hedefi gerçekleştirmek için çok çalışmak istiyoruz” şeklinde konuştu.

Başkan Aktan, Andrej Djokanovic ve Sinan Osmanoğlu transferleriyle ilgili olarak, “Devre arası transfer döneminde genç ve dinamik bir oyuncu olan Andrej’i kadromuza kattık. Takımımıza güç katacak bir oyuncu. Sinan da tecrübesiyle bu ligde şampiyonluklar yaşamış bir isim. İki önemli transferi tamamladığımız için mutluyuz. Hedefimiz Süper Lig ve bu doğrultuda transfer çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Transferlerin kulübümüze ve camiamıza hayırlı olmasını diliyorum” ifadelerini kullandı.

Andrej Djokanovic, 1 Mart 2001 tarihinde Bosna-Hersek’in Kasindo şehrinde doğdu. Futbol kariyerine Bosna-Hersek’in önemli kulüplerinden FK Sarajevo’nun altyapısında başlayan Djokanovic, Türkiye’deki futbol hayatına 2022-2023 sezonunda Trendyol Süper Lig MKE Ankaragücü’ne transfer olarak devam etti. Kariyeri boyunca Şampiyonlar Ligi Elemeleri’nde 4, UEFA Avrupa Ligi Elemeleri’nde 4 ve UEFA Konferans Ligi Elemeleri’nde 2 maça çıkan 22 yaşındaki orta saha oyuncusu, 221 maçta 14 gol 31 asistlik performans sergiledi.

Sinan Osmanoğlu ise 9 Ocak 1990 tarihinde İstanbul’da doğdu. Futbola Galatasaray altyapısında başlayan Sinan, Bayrampaşaspor takımıyla profesyonel kariyerine adım attı. 2012-2013 sezonunda Altınordu’ya transfer olan tecrübeli savunmacı, İzmir ekibiyle TFF 1. Lig’e yükseldi. 5 sezonun ardından 2017-2018 sezonunda Gaziantep FK forması giyen Sinan, 2018-2019 sezonunda yeniden Altınordu’ya dönüş yaptı. Altınordu’da başarılı bir performans sergileyen Sinan, MKE Ankaragücü’ne transfer olarak Süper Lig’e yükselme başarısı yaşadı. 2022-2023 sezonunda Çaykur Rizespor’a transfer olan tecrübeli stoper, kariyerinde 344 resmi maçta 26 gol 12 asistlik performans sergiledi.

Fenerbahçe ve Samsunspor 62. kez karşı karşıya geliyor

Sıradaki haber:

Fenerbahçe ve Samsunspor 62. kez karşı karşıya geliyor

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.