h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Spor
  • Manisa BBSK’nın, Tofaş maçının tüm geliri Manisa’da yaşayan depremzedelere verilecek

Manisa BBSK’nın, Tofaş maçının tüm geliri Manisa’da yaşayan depremzedelere verilecek

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Belediyespor Kulübü ve Manisa Celal Bayar Üniversitesi tarafından ortaklaşa gerçekleştirilen "Gönülden Potaya" projesi kapsamında, Manisa'da yaşayan depremzedelere destek olunacak. Proje kapsamında Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi'nde mücadele eden Manisa Büyükşehir Belediyespor Kulübünün Tofaş maçının geliri, deprem bölgesinde yaşayan ailelere aktarılacak. Projenin amacı, depremzedelerin unutulmamasını sağlamak ve farkındalık oluşturmaktır. Proje, tüm kurumların desteğiyle hayata geçirilecek ve depremzedelere yardım eli uzatılacak. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, projeye destek vererek önemli bir adım atmıştır. MCBÜ Rektörü Rana Kibar da projenin önemine dikkat çekerek emeği geçen herkese teşekkür etmiştir.

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Büyükşehir Belediyespor Kulübü ve Manisa Celal Bayar Üniversitesi tarafından geçtiğimiz yıl yaşanan depremin etkilerini hala hisseden depremzedelerin yanında olmak amacıyla bir proje başlatıldı. Proje kapsamında, “Gönülden Potaya” adı verilen bir etkinlik düzenlenecek ve bu etkinlikte Manisa Büyükşehir Belediyespor Kulübü ile Tofaş arasında bir basketbol maçı yapılacak. Maçtan elde edilen gelir, depremzedelere yardım amacıyla kullanılacak.

Manisa’da yaşanan depremin ardından Manisa Büyükşehir Belediyesi, Belediyespor Kulübü ve Manisa Celal Bayar Üniversitesi bir araya gelerek depremzedelere destek olma kararı aldı. MCBÜ İletişim Fakültesi öğrencilerinin başlattığı “Gönülden Potaya” projesi, tüm kurumların destek verdiği bir inisiyatif haline geldi. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün de projeye önemli bir destek sağladı. Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi’nde mücadele eden Manisa Büyükşehir Belediyespor Kulübü, Şubat ayının ilk haftasında Tofaş ile yapacakları maçın gelirini depremzedelere bağışlayacak. Proje ile ilgili olarak MCBÜ tarafından bir açıklama yapıldı. Açıklamada, MCBÜ Rektörü Rana Kibar, Manisa BBSK Başkanı Bora Çaylan ve diğer ilgili isimlerin projeye destek verdikleri belirtildi.

Manisa BBSK Başkanı Bora Çaylan, genç öğrencilerin projeye olan ilgisinden ve çalışmalarından memnuniyetini dile getirdi. Kendilerine zorlu bir yolculuk olacağını ancak depremzedelerle ilgili olarak her kapının kendilerine açık olacağını söyledi. Çaylan, öğrencilerin harekete geçmeleriyle tüm kurumların proje etrafında birleştiğini ve destek verdiklerini belirtti. Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün deprojeye hemen destek verdiğini ve gerekli düzenlemelerin yapılması için görevlendirdiklerini söyleyen Çaylan, öğrencilerin en önemli katkısının maddi destek sağlamak olduğunu ifade etti. Çaylan, depremzedelerin unutulmaması için bu projeye destek verdiklerini vurguladı.

MCBÜ Rektörü Rana Kibar ise projenin farkındalık oluşturma açısından önemli olduğunu belirtti. Deprem felaketinin üzerinden bir yıl geçmesine rağmen bu tür projelerin hala gündemde olmasının önemine değinen Kibar, genç öğrencilerin bu projede yer almasından mutlu olduklarını söyledi. Kibar, tüm kurumların projeye destek verdiğini ve etkinliğin maçın oynanmasıyla somut bir şekil alacağını ifade etti. Maçtan elde edilen gelirin ihtiyaç sahiplerine iletileceğini vurgulayan Kibar, emeği geçenlere teşekkür etti ve büyük projelerin yapılabilmesi dileğinde bulundu.

Yalçın Koşukavak, “Maçta taktiksel olarak doyurucu bir performans sergilendi ve keyif aldım” diyor.

Sıradaki haber:

Yalçın Koşukavak, “Maçta taktiksel olarak doyurucu bir performans sergilendi ve keyif aldım” diyor.

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.