h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Spor
  • Malatyalı deprem mağdurları, Süper Kupa’nın Malatya’da düzenlenmesini talep ediyor

Malatyalı deprem mağdurları, Süper Kupa’nın Malatya’da düzenlenmesini talep ediyor

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un, Süper Kupa maçının deprem bölgelerinde oynanması önerisi, Malatya'da olumlu karşılandı. Kahramanmaraş merkezli depremden etkilenen Malatya halkı, maçın kentlerinde yapılmasının moral ve ekonomik destek sağlayacağı düşüncesinde. Yeni Malatyaspor'un 2 yıl ligden çekilmesiyle depremden etkilenen şehir için bu müsabakanın önemi büyük. Bu karara varılması halinde büyük takımların Malatya'ya gelmesi taraftarları da heyecanlandırıyor.

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç, Galatasaray ile oynanacak Süper Kupa müsabakasının deprem bölgesinde yapılmasını önerdiğini belirtti. Bu öneri, Malatya’da yaşanan deprem sonrası olumlu karşılandı. Malatyalı depremzedeler, maçın kendi şehirlerinde oynanmasını istiyor.
Ali Koç’un, AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum’u ziyareti sırasında yaptığı “Süper Kupa, deprem bölgesinde oynansın” açıklaması, Malatya’da da memnuniyetle karşılandı.
Kahramanmaraş merkezli depremlerin etkisiyle ciddi hasar gören Malatya’da yaşayan vatandaşlar, Fenerbahçe-Galatasaray maçının kendi şehirlerinde yapılmasının olumlu olacağına inanıyor. Zor günler geçiren esnaflar adına Süper Kupa maçının Malatya’da oynanmasının avantajları olacağını düşünen depremzedeler, bu müsabakanın moral kaynağı olacağını ifade ediyor.
Yeni Malatyaspor, deprem sonrası Türkiye Futbol Federasyonu’na başvurarak 2 yıl boyunca ligden çekilme kararı almıştı. Eğer bu öneri kabul edilirse, uzun bir aradan sonra iki büyük takımın Malatya’ya gelmesi şimdiden taraftarları heyecanlandırıyor.

Trabzonspor, Jens Stryger Larsen ile olan sözleşmesini karşılıklı olarak feshetti!

Sıradaki haber:

Trabzonspor, Jens Stryger Larsen ile olan sözleşmesini karşılıklı olarak feshetti!

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.