h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Spor
  • Kuşadasıspor taraftarları taşlı saldırıya uğradı: Olay yerinden ilk görüntüler geldi

Kuşadasıspor taraftarları taşlı saldırıya uğradı: Olay yerinden ilk görüntüler geldi

TFF 3. Lig 3. Grup maçında Kuşadasıspor, Akhisarspor'u 1-0 yenerek galip geldi. Ancak maç sonrasında Kuşadasıspor taraftarlarına Akhisar taraftarları tarafından taşlı saldırı düzenlendi. Güvenlik güçleri olaylara müdahale etti ve otobüsler olay yerinden ayrıldı.

Kuşadasıspor, TFF 3. Lig 3. Grup’ta şampiyonluk hedefiyle mücadele ederken, Akhisarspor ise küme düşmemek için çabalıyor. İki takım Spor Toto Akhisar Belediye Stadyumu’nda karşı karşıya geldi ve maçı Kuşadasıspor 1-0 kazandı. Ancak maç sonrası Kuşadasıspor taraftarlarına taşlı saldırı gerçekleştirildi. Olayları durdurmak için güvenlik güçleri havaya ateş etmek zorunda kaldı.

Kuşadasıspor ile Akhisarspor arasındaki mücadele, Spor Toto Akhisar Belediye Stadyumu’nda gerçekleşti. Müsabaka, 64. dakikada Malik Karaahmet’in golüyle Kuşadasıspor’un galibiyetiyle sonuçlandı. Maç sonrasında ise Akhisar taraftarları, Kuşadasıspor taraftarlarını taşıyan otobüslere taşlarla saldırdı. Otobüs şoförleri durumu fark ederek otobüsleri durdurdu ve Kuşadasıspor taraftarları, saldıran Akhisar taraftarlarını kovalamaya başladı. Durumu kontrol altına almak için güvenlik güçleri devreye girerek olayların büyümesini önledi. Taraftarlar daha sonra otobüslere bineerek olay yerinden ayrıldı.

Fenerbahçe, kendi sahasında üst üste 3. maçında da puan kaybetti.

Sıradaki haber:

Fenerbahçe, kendi sahasında üst üste 3. maçında da puan kaybetti.

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.