h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Spor
  • Konyaspor ile Antalyaspor Arasında Trendyol Süper Lig Maçı Berabere Sonuçlandı

Konyaspor ile Antalyaspor Arasında Trendyol Süper Lig Maçı Berabere Sonuçlandı

Trendyol Süper Lig 21. haftasında Konyaspor ile Antalyaspor 1-1 berabere kaldı. Konyaspor'un golünü Nzonzi atarken, Antalyaspor'un golünü Buksa kaydetti. Maçta başka gol olmadı.

Konyaspor, Süper Lig’in 21. haftasında Antalyaspor ile deplasmanda 1-1 berabere kaldı. İkinci yarıda oynanan maçta, 63. dakikada Ahmet Oğuz’un şutu auta çıkarken, 69. dakikada Buksa’nın kafa vuruşuyla Antalyaspor beraberliği yakaladı. 71. dakikada Nzonzi’nin pasıyla ceza sahasına giren Oğulcan’a yönelik kaleci Helton’un müdahalesiyle gol önledi. 73. dakikada ise Bytyqi’nin şutu dışarıya gitti. Maçta sarı kartlar Oğulcan Ülgün, Guilherme, Larsson, Erdoğan Yeşilyurt ve Erdal Rakip’e çıktı.

Konyaspor’un kadrosu ise şu şekildeydi: Deniz Ertaş, Ahmet Oğuz, Metehan Mert, Uğurcan Yazğılı, Guilherme, Soner Dikmen, Nzonzi, Louka Prip (Cicaldau dk. 84), Oğulcan Ülgün (Moreno dk. 80), Yunus Mallı (Oliveira dk. 80), Çikalleshi. Yedekler arasında ise Mehmet Erdoğan, Yasir Subaşı, Muric, Cebrail Karayel, Kahraman Demirtaş, Niko Rak ve Emrehan Gedikli yer aldı. Takımın teknik direktörü Fahrudin Omerovic’di.

Antalyaspor ise Helton Leie, Erdoğan Yeşilyurt, Veysel Sarı, Bahadır Öztürk (Naldo dk. 82), Güray Vural, Kaluzinski, Bytqi, Safuri (Erdel Rakip dk. 89), Saric (Ufuk Akyol dk. 82), Larsson (Milosevic dk. 90+3), Buksa (Assombalonga dk. 89) kadrosuyla sahaya çıktı. Yedekler arasında ise Ataberk Dadakdeniz, Bünyamin Balcı, Ömer Toprak, Van De Streek ve Emre Uzun yer alıyordu. Takımın teknik direktörü ise Sergen Yalçın’dı.

Maçta atılan goller ise 43. dakikada Nzonzi (Konyaspor) ve 69. dakikada Buksa (Antalyaspor) tarafından kaydedildi. Oğulcan Ülgün, Guilherme (Konyaspor)’dan ve Larsson, Erdoğan Yeşilyurt, Erdal Rakip (Antalyaspor)’den sarı kart gören oyuncular oldu.

Şanlıurfaspor, Trendyol 1. Lig maçında Adanaspor’u 4-0 yenerek galibiyetini ilan etti!

Sıradaki haber:

Şanlıurfaspor, Trendyol 1. Lig maçında Adanaspor’u 4-0 yenerek galibiyetini ilan etti!

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.