h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Spor
  • Konyaspor, Göztepe müsabakası için çalışmalarını sürdürdü.

Konyaspor, Göztepe müsabakası için çalışmalarını sürdürdü.

Konyaspor, Ziraat Türkiye Kupası'ndaki Göztepe maçı için hazırlıklarını sürdürdü. Yeni transfer Emmanuel Boateng'in de yer aldığı antrenman, Teknik Direktör Fahrudin Omerovic yönetiminde gerçekleşti. Isınma hareketleri, topla yapılan çalışmalar ve çift kale maç ile antrenman sona erdi. Konyaspor, yarın yapacağı antrenmanla hazırlıklarını sürdürecek.

Konyaspor, Ziraat Türkiye Kupası 5. Turu’nda Göztepe’yi ağırlayacağı maçın hazırlıklarına devam ediyor. Bugün Teknik Direktör Fahrudin Omerovic’in liderliğinde imza atan Emmanuel Boateng’in de katıldığı antrenman gerçekleştirildi.
Kayacık Tesisleri’nde gerçekleştirilen antrenmana Teknik Direktör Fahrudin Omerovic’in yönetiminde yeni transfer Emmanuel Boateng de dahil oldu. Koşu ve top çalışmalarıyla başlayan antrenman, 3 grup halinde oynanan 5’e 2 çalışmalarıyla devam etti. İki grup arasında yapılan oyunlarla süren idman, çift kale maç ile son buldu.
Yeşil-beyazlılar, yarın yapacakları antrenmanla hazırlıklarına devam edecek.

Alanyaspor, Samsunspor karşılaşması için son düzlüğe girdi

Sıradaki haber:

Alanyaspor, Samsunspor karşılaşması için son düzlüğe girdi

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.