h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Spor
  • Kocaelispor-Eyüpspor mücadelesi sonrasında…

Kocaelispor-Eyüpspor mücadelesi sonrasında…

"Trendyol 1. Lig'in 19. haftasında Kocaelispor, Eyüpspor'u 2-1 mağlup etti. Kocaelispor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, maçın ardından yapılan basın toplantısında Sakarya ve Manisa maçlarındaki hakem hatalarına değindi. Sağlam, Eyüpspor karşısında iyi analiz yaptıklarını ve oyunun başında golü bulduklarını söyledi. Ancak geç gol yedikten sonra oyunu verdiklerini belirtti. Sağlam ayrıca takımın transfer ve maç sonunda geriye yaslanmasına ilişkin açıklamalarda bulundu. Eyüpspor Teknik Sorumlusu Kerem Yavaş ise zor bir deplasmanda olduklarını ve istedikleri sonucu alamadıklarını ifade etti."

Trendyol 1. Lig’in 19. haftasında Kocaelispor, Eyüpspor’u 2-1 mağlup ederek galibiyet elde etti. Maç sonrası teknik direktörler, karşılaşmayı değerlendirdi.

Kocaelispor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, basın toplantısında yaptığı açıklamada, son maçlarda aldıkları mağlubiyetlerin hak etmediklerini belirtti. Rakip takıma pozisyon vermedikleri bir oyunda hakem hatalarıyla mağlup olduklarını söyleyen Sağlam, Eyüpspor maçında ise iyi analiz yaparak rakibi mağlup ettiklerini ifade etti. Ancak son bölümde skoru koruyamadıklarını ve hakemin rakibe yardımcı olduğunu dile getirdi. Sağlam, önemli 3 puanı aldıklarını ve Kocaelispor’un gerçek gücünü hatırlattıklarını belirtti.

Kocaelispor Teknik Direktörü, transfer konusunda ise sol bek transferi yaptıklarını ve 8 numara transferini tamamlayacaklarını söyledi. Mevcut kadroyla yollarına devam edeceklerini belirten Sağlam, takımı geriye yaslamak istemediklerini ancak bazen böyle bir oyun planı uygulamanın gerektiğini ifade etti.

Eyüpspor Teknik Sorumlusu Kerem Yavaş ise Kocaeli deplasmanının her takım için zor olduğunu belirterek, maçın zorlu geçtiğini söyledi. İlk devre istedikleri gibi bir oyun sergilediklerini fakat küçük hatalarla gol yediklerini dile getiren Yavaş, ikinci yarıda Kocaelispor’un daha iyi performans sergilediğini ve maçı kazandığını belirtti. Yavaş, üzgün olduklarını ancak hedeflerinden sapmadıklarını sözlerine ekledi.

Tecrübeli Teknik Direktör Hikmet Karaman, “Transfer planları yapılacak” açıklamasında bulundu.

Sıradaki haber:

Tecrübeli Teknik Direktör Hikmet Karaman, “Transfer planları yapılacak” açıklamasında bulundu.

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.