h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Spor
  • Kışın başlamasıyla futbolcuların çamurlu sevinçleri!

Kışın başlamasıyla futbolcuların çamurlu sevinçleri!

TFF 3. Lig 4. Grup'ta mücadele eden Tokat Belediye Plevnespor, Nevşehir Belediyespor maçı için hazırlıklarını tamamladı. Futbolcular yağmur nedeniyle balçığa dönen sahada antrenman yaparak ligin yeniden başlamasını kutladı. Plevnespor, ikinci yarı maçlarına hafta sonu karşılaşacağı Nevşehir Belediyespor ile başlayacak. Ekip, Uzunburun Spor Tesisleri'nde çalışmalarını sürdürdü. Antrenman sonunda futbolcular çamurlu sahada kayarak eğlendiler ve bu anları cep telefonu ile kaydettiler.

Tokat Belediye Plevnespor, TFF 3. Lig 4. Grup’taki mücadelesine bir aylık aradan sonra geri dönüş yapıyor. Nevşehir Belediyespor ile oynayacakları 16. hafta maçı için hazırlıklarını tamamlayan futbolcular, yağmurlu havada antrenman yaptı. Sahanın balçığa dönmesini fırsat bilen oyuncular, keyifli bir şekilde ikinci yarıya başlama sevincini yaşadılar. Kaygan sahada eğlenceli anlar yaşayan futbolcular, bu anları cep telefonları ile kaydetmeyi de ihmal etmediler.

Ünlü Şampiyonlar, Kaymakam Erdem’i Ziyaret Etti

Sıradaki haber:

Ünlü Şampiyonlar, Kaymakam Erdem’i Ziyaret Etti

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.