h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Spor
  • Kerem Yavaş, Beşiktaş maçında kulübümüzün itibarını korumak istediğimizi vurguladı

Kerem Yavaş, Beşiktaş maçında kulübümüzün itibarını korumak istediğimizi vurguladı

Eyüpspor Teknik Sorumlusu Kerem Yavaş, Ankara Keçiörengücü'nü 2-0 yendikleri maç sonrası galibiyetten mutlu olduklarını belirtirken, salı günü oynayacakları Beşiktaş maçına odaklandıklarını ve kulüplerini iyi temsil etmek istediklerini söyledi. Eyüpspor, Trendyol 1. Lig'in 18. haftasında evinde Ankara Keçiörengücü'nü 2-0 mağlup ederek liderliğini sürdürdü. Yavaş, maçın ardından yaptığı açıklamada, ikinci devrenin ilk maçında üstün performans sergilediklerini ve rakiplerini yenmeyi başardıklarını ifade etti. Keçiörengücü'nün tehlikeli bir takım olduğunu ve iyi kullanılan boş alanları bulunan atletik oyunculardan oluştuğunu belirten Yavaş, önlerindeki kupa maçına odaklandıklarını sözlerine ekledi.

Eyüpspor Teknik Sorumlusu Kerem Yavaş, Ankara Keçiörengücü maçının ardından düzenlenen basın toplantısında konuştu. Yavaş, takımının 2-0 galip geldiği maçta gösterdikleri performanstan memnun olduklarını ifade etti. Beşiktaş ile oynayacakları kupa maçına odaklandıklarını belirten Yavaş, kulübünü başarılı bir şekilde temsil etmek istediklerini vurguladı.

Trendyol 1. Lig’in 18. haftasında Eyüpspor, liderlik koltuğunu koruyarak sahasında Ankara Keçiörengücü’nü 2-0 mağlup etti. Maç sonrası gerçekleşen basın toplantısında konuşan Eyüpspor Teknik Sorumlusu Kerem Yavaş, “Bu ikinci devrenin ilk maçıydı. Takımımızın üstünlüğünü baştan sona kadar sahaya yansıttığı ve istediklerimizi gerçekleştirdiğimiz bir maç oldu. Keçiörengücü, ilk yarıda iyi performans sergileyen ancak sonrasında düşüş yaşayan bir takımdı. Son maçlarda puan kaybetmeleri, oyun güçlerine orantılı değildi. Tehlikeli bir ekip. Özellikle hücum hattı atletik oyunculardan oluşuyor. Boş alanları iyi kullanıyorlar ve ligimizin en çok dripling yapan takımı olarak biliniyorlar. Bu nedenle maça ciddi bir şekilde hazırlandık. İlk yarıyı lider tamamladık ve bunun keyfini çıkardık. Ancak bu durumun sorumluluğunu da farkındaydık ve devre arasında çalışmalarımızı sürdürdük. İkinci yarının ilk maçında evimizde de kazanmayı hedefledik ve başardık. Şimdi önümüzde salı günü bir kupa maçı var. Beşiktaş gibi büyük bir takıma karşı mücadele edeceğiz. Tüm enerjimizi ve odaklanmamızı bu maça yönlendirmek ve kulübümüzü en iyi şekilde temsil etmek istiyoruz” dedi.

Semih Kılıçsoy hedeflerine durmaksızın devam ediyor

Sıradaki haber:

Semih Kılıçsoy hedeflerine durmaksızın devam ediyor

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.