h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Spor
  • Kayserili halterciler, yurtdışından 4 madalya ile döndü

Kayserili halterciler, yurtdışından 4 madalya ile döndü

Çanakkale’de düzenlenen Okul Sporları Genç A-B Türkiye Halter Şampiyonası’nda Kayserili sporcular, 4 madalya kazandı. Gençler B 81 kg'da Raşit Efe Eslik Türkiye şampiyonu olurken, Gençler B 86 kg'da Bedirhan Kaya ikinci, Gençler A 86 kg'da Habincan Taşçı üçüncü ve Gençler B 73 kg'da Hüseyin Yıldırım üçüncü oldu. Madalya töreninde Kayseri Gençlik ve Spor İl Müdürü Ali İhsan Kabakcı, sporcuları tebrik etti.

Kayserili sporcular, Çanakkale’de düzenlenen Okul Sporları Genç A-B Türkiye Halter Şampiyonası’nda büyük bir başarı elde etti ve toplamda 4 madalyayla geri döndü. Çanakkale Anafartalar Spor Salonu’nda gerçekleştirilen ve ülke genelinden 51 ilden 353 sporcunun katıldığı şampiyonada, Kayserili sporcuların performansı takdir topladı.

Raşit Efe Eslik, Gençler B 81 kg kategorisinde Türkiye şampiyonu olarak altın madalyayı kazandı. Bedirhan Kaya ise Gençler B 86 kg kategorisinde ikinci olarak gümüş madalya elde etti. Habincan Taşçı, Gençler A 86 kg kategorisinde üçüncü sırayı alırken, Hüseyin Yıldırım da Gençler B 73 kg kategorisinde üçüncülük madalyasına layık görüldü.

Madalya töreniyle tamamlanan müsabakalarda dereceye giren sporcular ödüllerini aldı. Gençlik ve Spor İl Müdürü Ali İhsan Kabakcı, Kayseri’ye madalyalarla dönen sporcuları tebrik ederek, başarılarının devamını diledi. Bu önemli başarı, hem Kayseri’nin hem de Türk sporunun gururu oldu.

Başlık: Kayserili Sporcular Çanakkale’de Yağan Madalyalarla Döndü!

Aleyna Karabulut, Sırbistan vizesini alarak sevinçle döndü

Sıradaki haber:

Aleyna Karabulut, Sırbistan vizesini alarak sevinçle döndü

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.