h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Spor
  • Kayseri Bölgesi Devre Arası Klasman Hakemleri ve Gözlemcileri Açıklandı

Kayseri Bölgesi Devre Arası Klasman Hakemleri ve Gözlemcileri Açıklandı

Merkez Hakem Kurulu tarafından açıklanan listede, 2022-2023 futbol sezonu devre arasında Kayseri'den 8 yeni hakem görev yapacak. Toplamda 16 hakem ve 5 gözlemci, C Klasman Hakem, C Klasman Yardımcı Hakem, Bölgesel Hakem, Bölgesel Yardımcı Hakem, Kadın Bölgesel Hakem ve Kadın Bölgesel Yardımcı Hakem kategorilerinde görev alacak. Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu tarafından onaylanan listenin ardından Kayseri Bölgesi'nden görev yapacak hakemler ve gözlemciler de belirlendi. C Klasman Hakemleri, C Klasman Yardımcı Hakemleri, Bölgesel Hakemleri, Bölgesel Yardımcı Hakemleri, Bölgesel Kadın Hakem ve Bölgesel Kadın Yardımcı Hakem ile C Klasman Gözlemci ve Bölgesel Gözlemciler yer alıyor.

Merkez Hakem Kurulu, 2022-2023 futbol sezonunun devre arası hakem ve gözlemci klasmanlarını duyurdu. Kayseri’den 8 yeni ismin yer aldığı listede toplamda 16 hakem ve 5 gözlemci görev yapacak. Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu tarafından onaylanan hakem listesinde C Klasman Hakem olarak Özgür Reha Alıcı ve Ramazan Haymana, C Klasman Yardımcı Hakem olarak Ahmet Ulu, Ali Etlikçi, Erkan Kırçıl, Bölgesel Hakem olarak Cem Eray Eşmekaya, Cemal Emre Gömeç, Hakan Çam, Bekir Kahraman, Hacı Güverti, Bölgesel Yardımcı Hakem olarak Kadir Çelikbaş, Nusret Yıldırım, Yasin Emre Ceylan, İbrahim Bayram, Bölgesel Kadın Hakem olarak Sema Çetin ve Bölgesel Kadın Yardımcı Hakem olarak Sinem Özpınar görev yapacak. Kayseri Bölgesi’nden görev yapacak hakemler ve gözlemciler ise şu şekildedir: C Klasman Hakemleri: Özgür Reha Alıcı, Ramazan Haymana, C Klasman Yardımcı Hakemleri: Ahmet Ulu, Ali Etlikçi, Erkan Kırçıl, Bölgesel Hakemleri: Cem Eray Eşmekaya, Cemal Emre Gömeç, Hakan Çam, Bekir Kahraman ve Hacı Güverti, Bölgesel Yardımcı Hakemleri: Kadir Çelikbaş, Nusret Yıldırım, Yasin Emre Ceylan, İbrahim Bayram, Bölgesel Kadın Hakem: Sema Çetin, Bölgesel Kadın Yardımcı Hakem: Sinem Özpınar, C Klasman Gözlemci: Fahri Aksoy, Bölgesel Gözlemciler: Ceyhun Gürbüz, Naci Serkan Sarıkaya, Ramazan Koca, Ünal Adıgüzel.

Dearica Marie Hamby, Kayseri’ye Göz Kırptı!

Sıradaki haber:

Dearica Marie Hamby, Kayseri’ye Göz Kırptı!

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.