h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Spor
  • Kayseri BESK Tekerlekli Sandalye Takımı, Hedefine Ulaşamadı

Kayseri BESK Tekerlekli Sandalye Takımı, Hedefine Ulaşamadı

Kayseri Bedensel Engelliler Spor Kulübü, evinde Samsun Bedensel Engelliler Spor Kulübü'ne 55-66 mağlup oldu. Mücadeleyi önde götüren Kayseri ekibi, son periyotta rakibine karşılık verme konusunda başarısız oldu ve galibiyeti kaçırdı. Maçı izleyen Kayserili taraftarlar takımlarını yalnız bırakmadı. Kayseri temsilcisi, üçüncülüğünü koruyarak haftaya Samsun'un diğer takımı Kuzey Yıldızı ile evinde oynayacak ve Play-Off'lara katılmaya hak kazanacak.

Kayseri Bedensel Engelliler Spor Kulübü, Türkiye Basketbol Federasyonu Tekerlekli Sandalye Basketbol 2. Ligi’nde Samsun Bedensel Engelliler Spor Kulübü’ne evinde 55-66 mağlup oldu.

Talas Spor Salonu’nda gerçekleşen maçta Kayseri Bedensel Engelliler Spor Kulübü, Samsun ekibini konuk etti. Karşılaşmanın çoğunu önde götüren Kayseri takımı, son periyotta rakibin skorlarına karşı cevap veremedi ve 55-66 yenildi. Kayseri takımının iyi performansı, galibiyet için yeterli olmadı ve üçüncü sıradaki konumunu korudu. Maçta, Kayseri taraftarları takımlarını yalnız bırakmadı ve Talas Belediyesi Başkan Yardımcısı Ali Küçükoğlu da mücadeleyi izledi.

Kayseri temsilcisi, üçüncülük sırasındaki yerini koruyarak önümüzdeki hafta Kuzey Yıldızı ile evinde oynayacak ve ligin tamamlanmasının ardından Play-Off’lara katılacak.

Başakşehir, Fenerbahçe maçına yönelik hazırlıklarına başladı

Sıradaki haber:

Başakşehir, Fenerbahçe maçına yönelik hazırlıklarına başladı

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.