h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Spor
  • Kaymakam Erdem, Şampiyonlara kahvaltıda eşlik etti

Kaymakam Erdem, Şampiyonlara kahvaltıda eşlik etti

Kütahya'da düzenlenen okul sporları müsabakalarında birinci olan Pazarlar Spor Lisesi Floor Curling ve Futsal takımı, İlçe Kaymakamı Hüseyin Safa Erdem tarafından kahvaltıda ağırlanarak moral ve motivasyonları artırıldı. Kaymakam Erdem, öğrencileri tebrik ederken takım oyuncuları da kendisine destekleri için teşekkür etti.

Pazarlar Spor Lisesi, Floor Curling ve Futsal müsabakalarında Kütahya’nın il birincisi olarak bölge finallerinde temsil etmeye hak kazandı. Bu başarılarını kutlamak amacıyla Pazarlar İlçe Kaymakamı Hüseyin Safa Erdem, takım oyuncularını kahvaltıda ağırladı.

Kaymakam Erdem’in organize ettiği kahvaltıya, Pazarlar Spor Lisesi Müdürü İsa Ergün, Beden Eğitimi öğretmenleri ve Floor Curling ile Futsal takımı oyuncuları katıldı.

Pazarlar Kaymakamı Erdem, okul sporları turnuvasında il birincisi olan takımlara moral ve motivasyon sağlamak amacıyla onlarla sohbet edip her zaman desteklerinin arkalarında olduğunu belirtti.

Kaymakam Erdem, “Pazarlar Spor Lisesi’nin başarılarında emeği geçen öğretmenlerimizi ve öğrencilerimizi tebrik ediyorum” dedi.

Pazarlar Spor Lisesi Floor Curling ve Futsal takımı oyuncuları ise, “Bize destek olan ve bizlere desteklerini hissettiren İlçe Kaymakamımız Sayın Hüseyin Safa Erdem’e teşekkür ederiz” şeklinde konuştular.

Bursaspor Divan Başkanı Galip Sakder’den önemli çağrı: Büyük kongre için sesleniyor

Sıradaki haber:

Bursaspor Divan Başkanı Galip Sakder’den önemli çağrı: Büyük kongre için sesleniyor

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.