h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Spor
  • Kamaç, Süper Kupa için Elazığ’a çağırıyor

Kamaç, Süper Kupa için Elazığ’a çağırıyor

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Süper Kupa maçının deprem bölgesinde oynanması önerisinde bulundu. Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) Elazığ temsilcisi Coşkun Kamaç, Koç'a teşekkür ederek Elazığ'ın en hazır stadyumu olan Atatürk Stadyumu'nda maçın oynanabileceğini ifade etti. Kamaç, il yöneticilerinin destek vermesi durumunda Süper Kupa maçının Elazığ'da yapılabileceğini belirtti. Stadyumun uluslararası maçlara uygun olmadığını ancak Süper Kupa için yeterli seyirci sayısına sahip olduğunu vurgulayan Kamaç, ilgili taraflarla görüşme yapıldığı takdirde mücadelenin Elazığ'da oynanabileceğini söyledi. Ayrıca, Elazığ'ın A Milli Kadın Futbol Takımının uluslararası maçından başarılı çıktığı da belirtildi.

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç’un “Süper Kupa, deprem bölgesinde oynansın” önerisine destek veren Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) Elazığ temsilcisi Coşkun Kamaç, teşekkür ederek bu fikrin hayata geçirilmesi durumunda maçın Elazığ’da oynanabileceğini belirtti.

Kamaç, Ali Koç’un önerisini değerlendirerek, Elazığ Atatürk Stadyumu’nun deprem bölgesinde en uygun stadyum olduğunu ifade etti. İl yöneticilerinin desteğiyle Süper Kupa’nın Elazığ’da gerçekleştirilebileceğini belirten Kamaç, öncelikli olarak Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak ve Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi ile görüşme yapılması halinde müsabakanın Elazığ’da oynanabileceğine inandığını dile getirdi.

Öte yandan Kamaç, Elazığ’ın A Milli Kadın Futbol Takımının uluslararası maçını başarıyla tamamladığını da vurguladı.

Berkan Burak Turan’dan Play-off Hedefi: Amacımız Üst Sıralarda Yer Almak

Sıradaki haber:

Berkan Burak Turan’dan Play-off Hedefi: Amacımız Üst Sıralarda Yer Almak

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.