h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Spor
  • Jure Zdovc, Bursaspor’da görevine son verildi

Jure Zdovc, Bursaspor’da görevine son verildi

Bursaspor Erkek Basketbol Takımı, Jure Zdovc ile yollarını ayırdı. Takımın başarısız sonuçlarına tepki veren taraftarların isteği üzerine, Zdovc ile yapılan görüşmeler sonucunda anlaşarak ayrılma kararı aldılar. Zdovc, alacakları konusunda fedakarlık yaparak takdir topladı. Bursaspor, bundan sonra Serhan Kavut'un yönetiminde yoluna devam edecek. Bu ayrılık, resmi açıklamanın ardından duyuruldu. Bu haberin başlığını "Bursaspor Erkek Basketbol Takımı Jure Zdovc ile Yollarını Ayırdı!" şeklinde oluşturabilirsiniz.

Bursaspor Erkek Basketbol Takımı, Jure Zdovc ile yollarını ayırma kararı aldı. Yeşil-beyazlı takımın başarısız sonuçlarıyla birlikte artan tepkiler sonucunda karşılıklı anlaşma sağlandı. Zdovc, görüşmeler sonucunda takımdan ayrılma kararı alırken, alacakları konusunda fedakarlık yapmıştır. Bu karar, yönetim tarafından da takdir edilmiştir. Bundan sonra Serhan Kavut, Bursaspor’un başantrenörlük görevini üstlenecektir. Bursaspor, resmi açıklamasında şunları belirtmiştir: “Bu sezon göreve getirdiğimiz Başantrenör Jure Zdovc ile karşılıklı anlaşarak yollarımızı ayırmış bulunmaktayız. Tecrübeli hocamıza bugüne kadar yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür eder, bundan sonraki spor yaşamında başarılar dileriz.”

Sivasspor-Gaziantep FK karşılaşmasının bilet fiyatları 58 TL olarak belirlendi

Sıradaki haber:

Sivasspor-Gaziantep FK karşılaşmasının bilet fiyatları 58 TL olarak belirlendi

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.