h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Spor
  • İsrailli futbolcu Jehezkel’in sözleşmesi feshi hukuki süreçte ilerliyor

İsrailli futbolcu Jehezkel’in sözleşmesi feshi hukuki süreçte ilerliyor

Antalyaspor'un İsrailli futbolcusu Sagiv Jehezkel'in sözleşmesinin feshi için hukuki süreç devam ediyor. Jehezkel, Trabzonspor maçında yaptığı hareket nedeniyle soruşturma geçirerek ülkesine dönmüştü. Antalyaspor Başkan Vekili Alkan Evren, Jehezkel'in sözleşmesinin feshedilmesi için çalışmaların TFF ve FIFA nezdinde devam ettiğini belirtti. Ayrıca, Evren Ziraat Türkiye Kupası'nda turu geçmek istediklerini ve Pendikspor karşılaşmasından galip gelmek için çabaladıklarını söyledi.

Antalyaspor Başkan Vekili Alkan Evren, İsrailli futbolcu Sagiv Jehezkel’in sözleşmesinin feshi için hukuki sürecin devam ettiğini açıkladı. Jehezkel, geçtiğimiz hafta Trabzonspor maçında yaptığı hareket nedeniyle soruşturma geçirip gözaltına alınmış, daha sonra ise serbest bırakılmıştı. Futbolcunun ülkesine dönmesinin ardından sözleşme durumuyla ilgili olarak Evren, TFF ve FIFA nezdinde çalışmaların sürdüğünü belirtti. Jehezkel’in Antalyaspor ile olan mukavelesi 2026 yılına kadar geçerli.

Başkan Vekili Evren ayrıca Ziraat Türkiye Kupası’nda hedeflerinin büyük olduğunu ve Pendikspor maçını kazanarak turu geçmek istediklerini ifade etti. Takımın güçlü bir birlikteliğe sahip olduğunu ve teknik direktörleri Sergen Yalçın’ın hedeflerinin olduğunu dile getiren Evren, tüm çalışmalarını bu doğrultuda gerçekleştirdiklerini söyledi. Turu geçen tarafın kendileri olmasını umduğunu belirtti.

Sivasspor, kupa maratonunda hız kesmiyor!

Sıradaki haber:

Sivasspor, kupa maratonunda hız kesmiyor!

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.