h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Spor
  • Eyüp Arın: “Benim hazmedebileceğim bir skor değil”

Eyüp Arın: “Benim hazmedebileceğim bir skor değil”

Adanaspor Teknik Direktörü Eyüp Arın, Şanlıurfaspor maçının ardından yaptığı açıklamada, mağlubiyeti kabullenemediğini belirtti. Arın, hafta içinde oynanan kupa maçının yorgunluğuyla geldiklerini ve istedikleri şekilde bir oyun sergileyemediklerini söyledi. Kendi oyuncularının bu mağlubiyeti kabullendiklerini ifade eden Arın, Şanlıurfaspor'u tebrik etti. Oyuncularından da başlarını dik tutmalarını istedi.

Adanaspor Teknik Direktörü Eyüp Arın, Şanlıurfaspor maçının ardından yaptığı açıklamada, bu sonucu kabullenmenin mümkün olmadığını ifade etti. Trendyol 1. Lig’in deplasman maçında Şanlıurfaspor’a 4-0 yenilen Adanaspor’da Teknik Direktör Eyüp Arın, basın toplantısında konuştu. Arın, “Hafta içinde oynadığımız kupa maçının fiziksel ve zihinsel yorgunluğu elbette vardı. Buraya sadece zihinsel olarak hazırlandık. Şanlıurfaspor ile önemli bir maça çıkacaktık, ancak maçın görüntüsü, başlangıçtan farklı bir şekilde gelişti. Yani tamamen Şanlıurfa’nın istediği şekilde ilerleyen bir maç oldu. Bu sonucu ben ancak kabullenemem, ancak futbolcularım bunu kendilerine yakıştırıyorsa buna müdahale edemem. Bugün sahadaki Şanlıurfaspor’u tebrik ediyorum ve oyuncularımın başlarını dik tutmalarını istiyorum” şeklinde konuştu.

“Hamburg Teknik Direktörü Markus Gisdol: “1 Puanla Yetinerek Mutluyuz”

Sıradaki haber:

“Hamburg Teknik Direktörü Markus Gisdol: “1 Puanla Yetinerek Mutluyuz”

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.