h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Spor
  • Hisarcık Belediyespor, Kütahya 1. Amatör Simav-Emet-Hisarcık Grubu’nda şampiyon oldu

Hisarcık Belediyespor, Kütahya 1. Amatör Simav-Emet-Hisarcık Grubu’nda şampiyon oldu

Hisarcık Belediyespor, Kütahya'nın 1. Amatör Simav-Emet-Hisarcık Grubu'nda lider Emet Borspor'u mağlup ederek şampiyon oldu. Maçta üstün performans sergileyen Hisarcık Belediyespor, Samet Çuhadar ve Halit Kul'un attığı gollerle 2-0 galip geldi. Maç sonrası taraftarlar araç konvoyu düzenleyip şampiyonluğu coşkuyla kutladılar.

Hisarcık Belediyespor, Kütahya 1. Amatör Simav-Emet-Hisarcık Grubu şampiyonluk maçında Emet Borspor’u mağlup ederek şampiyon oldu.

1. Amatör Simav-Emet-Hisarcık Grubu’nda şampiyonluk mücadelesi veren Emet Borspor, lider olarak son haftaya girmişti ve 39 puanla zirvedeydi. Hisarcık Belediyespor ise 38 puanla ikinci sırada yer alıyordu.

Şampiyonluk maçı, Hisarcık Ova Stadı’nda Hisarcık Belediyespor ile Emet Borspor arasında gerçekleşti. Maçta baştan sona üstün bir performans sergileyen Hisarcık Belediyespor, Samet Çuhadar’ın 61. dakikada attığı gol ve Halit Kul’un 86. dakikada kaydettiği golle 2-0’lık bir skorla galip gelerek 1. Amatör Simav-Emet-Hisarcık Grubu şampiyonu oldu.

Maç sonrasında Hisarcık Belediyespor taraftarları, ilçede araç konvoyu düzenledi. Ardından taraftarlar ve futbolcular, Belediye Hizmet Binası önünde toplanarak meşaleler yakıp sloganlar attı, oyunlar oynayarak şampiyonluğu coşkuyla kutladılar.

Trendyol Süper Lig Maçında Konyaspor, Antalyaspor’u 1-0 Yendi (İlk yarı)

Sıradaki haber:

Trendyol Süper Lig Maçında Konyaspor, Antalyaspor’u 1-0 Yendi (İlk yarı)

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.