h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Spor
  • “Hamburg Teknik Direktörü Markus Gisdol: “1 Puanla Yetinerek Mutluyuz”

“Hamburg Teknik Direktörü Markus Gisdol: “1 Puanla Yetinerek Mutluyuz”

Samsunspor Teknik Direktörü Markus Gisdol, Fenerbahçe ile oynanan maçın son dakikalarının zor geçtiğini belirtti. 1-1 beraberlikle sonuçlanan müsabakada şanslı olduklarını dile getiren Gisdol, aldıkları 1 puan ile mutlu olduklarını söyledi. Gisdol, takımın doğru yolda olduğunu vurgulayarak, oyuncularının iyi performans sergilediğini ve geri adım atmamaları gerektiğini dile getirdi.

Samsunspor Teknik Direktörü Markus Gisdol, Samsunspor’un Fenerbahçe ile oynadığı maçın sonucunda mutlu olduğunu belirtti. Gisdol, “Fenerbahçe’ye karşı oynuyorsanız son 10 dakika zorlu geçebiliyor. Şanslı pozisyonlarımız oldu ve aldığımız 1 puanla mutluyuz” dedi. Samsunspor, Trendyol Süper Lig’in 21. haftasında Fenerbahçe ile 1-1 berabere kalmıştı. Markus Gisdol, maçtan önce Fenerbahçe’nin nasıl bir performans sergileyeceğini bildiklerini ve takım olarak buna hazırlandıklarını söyledi. İlk yarı sonrası oyuncularıyla konuşup baskı yapmaları gerektiğini anlattığını belirten Gisdol, ikinci yarıda reaksiyon gösterdiklerini ve serbest vuruşta gol bulduklarını ifade etti. Ayrıca, takımının doğru yönde olduğunu sözlerine ekledi.

Konyaspor ile Antalyaspor Arasında Trendyol Süper Lig Maçı Berabere Sonuçlandı

Sıradaki haber:

Konyaspor ile Antalyaspor Arasında Trendyol Süper Lig Maçı Berabere Sonuçlandı

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.