h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Spor
  • Göztepe, Türkiye Kupası’nda elendi

Göztepe, Türkiye Kupası’nda elendi

Göztepe, Ziraat Türkiye Kupası 5. Turu'nda Konyaspor'a uzatmalarda 2-1 mağlup olarak kupaya veda etti. İzmir ekibi, 60. dakikada Heliton'un golüyle öne geçti, ancak Konyaspor 75. dakikada beraberliği sağladı. Normal süre sonucu 1-1 bitince maç uzatmalara gitti. Göztepe, 105. dakikada Prip'in golüne engel olamayarak mağlup oldu. Teknik Direktör Stoilov, takımını tebrik ederken daha fazla fırsat yakaladıklarını ve turu hak ettiklerini belirtti.

Göztepe, Ziraat Türkiye Kupası 5. Turu’nda uzatmalarda Konyaspor’a 2-1 mağlup olarak turnuvaya veda etti.

Göztepe, Trendyol 1. Lig takımlarından, Ziraat Türkiye Kupası 5. Turu’nda Süper Lig ekibi Konyaspor ile karşılaştı. İlk yarı golsüz eşitlikle sona ererken, müsabakanın 60. dakikasında yeni transferleri Heliton’un golüyle Göztepe öne geçti. Ancak 75. dakikada Oğulcan’ın golüyle skor 1-1’e geldi. Normal sürede başka gol sesi çıkmayınca karşılaşma uzatmalara gitti. Göztepe, uzatmaların 105. dakikasında Prip’in golüne engel olamayarak sahadan 2-1 mağlup ayrıldı ve turnuvaya veda etti.

Karşılaşmanın ardından Göztepe Teknik Direktörü Stanimir Stoilov, Konyaspor’u turu geçtikleri için tebrik etti. Stoilov, “Bugün aslında kendi oyunumuzu oynamaya başladık. Maç boyunca pek çok fırsat yakaladık, ancak bunları gole çeviremedik. Golü attıktan sonra sonuca takıldık ve istediğimiz şekilde oyunu sürdüremedik. Sonrasında Konyaspor 2 gol buldu. Bence bugün daha fazla özgüvene sahip olmalıydık ve bu konuda biraz eksik kaldık. Rakibimizden daha fazla fırsat yakaladık ve turu geçmeyi hak eden taraf bizdik.” şeklinde konuştu.

Abdulkadir Ömür ve Umut Bozok takıma alınmama kararı aldı

Sıradaki haber:

Abdulkadir Ömür ve Umut Bozok takıma alınmama kararı aldı

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.