h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Spor
  • Göztepe, sıralamada 2. basamağa yükseldi

Göztepe, sıralamada 2. basamağa yükseldi

Göztepe, Sakaryaspor'u deplasmanda 2-1 mağlup ederek 35 puana ulaştı ve ikinci sıraya yükseldi. Kocaelispor'un mağlubiyetiyle liderlik yarışında avantaj sağlayan İzmir ekibi, haftayı ikinci sırada tamamladı. Transferde ise Göztepe, Brezilyalı golcü oyuncu Philippe Keny'yi kiralamak için Başakşehir'le görüşmelere başladı. Anlaşma sağlanırsa transfer gerçekleşecek. Göztepe, puan farkını çiftledi ve uzun bir aradan sonra ilk iki içinde yer aldı.

Göztepe, Kocaelispor’un Manisa FK’ya mağlup olmasıyla birlikte liderlik koltuğunu korumayı başardı ve haftayı ikinci sırada tamamladı.

Trendyol 1. Lig takımlarından Göztepe, 18. haftada deplasmanda Sakaryaspor’u 2-1 yenerek puanını 35’e çıkardı. Bu sonuçla sarı-kırmızılılar, maç fazlasıyla ligde ikinci sıraya yükseldi. İzmir ekibi, Kocaelispor’un da siyah-beyazlı ekibe 2-1 yenilmeleriyle birlikte liderlik yarışında yer aldığı Kocaelispor ile arasındaki puan farkını 2’ye çıkarmış oldu.

Göztepe’de hedef Philippe Keny

Transfer döneminin açılmasıyla beraber transfer çalışmalarına başlayan Göztepe, öncelikle Norveç’in Sarpsborg takımından İsveçli ofansif orta saha oyuncusu Lundqvist’i kadrosuna kattı. Daha sonra ise Bulgaristan ekibi CSKA 1948 Sofya’dan Brezilyalı stoper Heliton’u transfer etti. Hücum hattına bir takviye daha yapmayı planlayan sarı-kırmızılılar, 24 yaşındaki golcü oyuncu Philippe Keny’i kiralamak için Başakşehir ile görüşmelere başladı. Göztepe’nin Senegalli oyuncuyla anlaşmaya varmak üzere olduğu belirtilirken, anlaşma sağlandığı takdirde bu transferin gerçekleşeceği öngörülüyor.

Lillard’ın son saniye üçlüğüyle Milwaukee Bucks, Sacramento Kings’i mağlup etti!

Sıradaki haber:

Lillard’ın son saniye üçlüğüyle Milwaukee Bucks, Sacramento Kings’i mağlup etti!

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.