h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Spor
  • Göztepe, ikinci yarıya zaferle giriş yaptı

Göztepe, ikinci yarıya zaferle giriş yaptı

Göztepe, Sakaryaspor'u deplasmanda 2-1 mağlup ederek ikinci yarıya galibiyetle başladı. İki golünü David Tijanic ve Ahmed Ildız'ın attığı maçta ev sahibi ekibin tek golünü Kabongo Kasongo kaydetti. Göztepe bu galibiyetle puanını 35'e çıkardı ve ikincilik koltuğuna oturdu. Yeni transferler Lundqvist ve Heliton da ilk resmi maçlarına çıktı. Göztepe, ligdeki altıncı maçında beşinci galibiyetini elde etti. Maçta toplamda 20 gol pozisyonu oluştu.

Göztepe, Sakaryaspor’u 2-1 mağlup ederek ligin ikinci yarısına galibiyetle başladı.

Spor haberleri kategorisindeki en son gelişmeye göre, Trendyol 1. Lig takımlarından Göztepe, ikinci yarıda Sakaryaspor ile deplasmanda karşılaştı. Yeni Sakarya Atatürk Stadyumu’nda oynanan maçı Göztepe, 2-1 kazandı. İzmir ekibinin gollerini David Tijanic ve Ahmed Ildız atarken, ev sahibi ekibin tek golünü Kabongo Kasongo kaydetti. Bu sonuçla Göztepe, 35 puana ulaşıp maç fazlasıyla ikincilik koltuğuna otururken, Sakaryaspor ile arasındaki puan farkını da 3’e çıkarttı.

Ayrıca, Göztepe’nin başarılı teknik direktörü Stanimir Stoilov yönetiminde çıktığı altıncı maçta beşinci galibiyete ulaştığını da belirtmek gerekiyor. Bu süre içinde Göztepe, 15 gol atarken kalesinde sadece 5 gol gördü.

Öte yandan, Göztepe transfer döneminde kadrosunu güçlendirerek yeni oyuncularla anlaştı. Bu transferlerin ilk resmi maçlarına Sakaryaspor karşısında şans bulduğunu da söylemek mümkün. Orta saha oyuncusu Ramon-Pascal Lundqvist, 76. dakikada oyuna dahil olurken, savunma oyuncusu Heliton ise 90. dakikada görev yaptı. Böylece, Göztepe’nin iki yeni transferi de resmi maçlarına Sakaryaspor karşılaşmasıyla başlamış oldu.

Zonguldak’ta amatör spor müsabakaları bir süre ertelenme kararı alındı.

Sıradaki haber:

Zonguldak’ta amatör spor müsabakaları bir süre ertelenme kararı alındı.

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.