h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Spor
  • Gerze’deki judocular, toplamda 41 madalya kazanarak büyük bir başarı elde etti.

Gerze’deki judocular, toplamda 41 madalya kazanarak büyük bir başarı elde etti.

Sinop Gerze Halk Eğitim Merkezi'nde düzenlenen Judo Kursu öğrencileri, turnuvalarda toplamda 41 madalya kazandı. Gerze Halk Eğitim Merkezi, Judo Kursu ile sporcuları yetiştirerek büyük bir başarı elde etti. Öğrenciler, ulusal ve uluslararası müsabakalarda ön plana çıkmaya başladılar. Okul Sporları Minikler ve Yıldızlar İl Müsabakası'nda Gerze Halk Eğitim Merkezi judo kursiyerleri, 18 altın, 13 gümüş ve 10 bronz madalya kazandı. Antrenörlerin deneyimi ise kazanılan başarının arkasındaki en büyük etken oldu. Gerze Halk Eğitim Merkezi, destek sözü vererek sporcuları tebrik etti ve gelecekteki başarıları için de destek olacağını belirtti.

Sinop Gerze Halk Eğitim Merkezi, Judo Kursu öğrencilerinin katıldığı müsabakalardan 41 madalya ile döndüklerini duyurdu. Gerze Halk Eğitim Merkezi, profesyonel antrenörlerin rehberliğinde düzenlediği Judo Kursu ile sporseverleri ağırlamaya devam ediyor. Kursiyerler, aldıkları eğitimle hem ulusal hem de uluslararası turnuvalarda adlarını duyurarak büyük bir başarı elde ettiler. Son olarak, Okul Sporları Minikler ve Yıldızlar İl Müsabakası’nda Gerze Halk Eğitim Merkezi Judo kursiyerleri, toplamda 18 altın, 13 gümüş ve 10 bronz madalya kazanarak büyük bir başarı elde ettiler. Bu başarıların arkasında, Antrenörler Orhan Akpınar, Özlenen Akpınar, Kader Aydın, Baran Akpınar ve Dursun Ali Ekici’nin deneyimli rehberliği bulunuyor. Gerze Halk Eğitim Merkezi tarafından yapılan açıklamada, desteklerinden dolayı tüm sporculara ve antrenörlere teşekkür edilirken, gelecekteki başarılar için de destek sözü verildi.

Boluspor ile Bandırmaspor Arasındaki Maçın Sonrasında…

Sıradaki haber:

Boluspor ile Bandırmaspor Arasındaki Maçın Sonrasında…

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.