h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Spor
  • Gençlik ve Spor Hizmetleri, Bowling Turnuvasında Birinci Olarak Şampiyonluğa Ulaştı

Gençlik ve Spor Hizmetleri, Bowling Turnuvasında Birinci Olarak Şampiyonluğa Ulaştı

Nilüfer Belediyesi'nin çalışanları arasında düzenlediği birimlerarası bowling turnuvasında Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü-2 takımı şampiyon oldu. Turnuvaya 96 takım katıldı ve büyük bir rekabet yaşandı. Finalde 550 puan toplayan Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü-2 birinci olurken, Temizlik İşleri Müdürlüğü-1 ikinci ve İmar ve Şehircilik Müdürlüğü-1 üçüncü oldu. Kupa ve madalyaları Nilüfer Belediye Başkan Yardımcısı, Nilüfer Belediye Meclisi Üyesi ve Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürü verdi.

Nilüfer Belediyesi’nin çalışanları arasında düzenlediği ve personelin 96 takımla yoğun katılım gösterdiği Birimlerarası Bowling Turnuvası’nda zafer Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü-2 takımının oldu. Şampiyonluk mücadelesinin yaşandığı heyecan dolu turnuvada, 23 farklı müdürlükten takımlar, meclis üyeleri ve Nilbel A.Ş. çalışanlarından oluşan 96 takım bir araya geldi. Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem de turnuvanın açılış maçında yer alarak, çalışanlara başarı dileklerini iletti.

İlk gün gerçekleşen karşılaşmalarda en yüksek puana sahip olan 36 takım, bir üst tura yükselmeyi başardı. Son 36 takım ise turnuvanın ikinci gününde yapılan maçlarda finale çıkabilmek için mücadele etti. Nilüfer Belediyesi Birimlerarası Bowling Turnuvası’nın final grubunda yer almak için büyük çaba sarf eden takımlardan en yüksek puanı elde eden 12 takım finale adını yazdırdı. Büyük bir çekişmeye sahne olan turnuva finalinde takımlar, hedeflerine strike yapmak için büyük bir konsantrasyonla atışlarını gerçekleştirdi. 550 puan toplayan Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü-2 takımı şampiyon olurken, 508 puanla ikinci sırayı Temizlik İşleri Müdürlüğü-1 takımı, 494 puanla ise üçüncü sırayı İmar ve Şehircilik Müdürlüğü-1 takımı elde etti. Dereceye giren takımlara kupalarını Nilüfer Belediye Başkan Yardımcısı Dr. Sibel Özer, Nilüfer Belediye Meclisi Üyesi Serkan Çalışkan ve Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürü Hülya Akgül takdim etti.

Basketbolcu Dearica Hamby, Melikgazi Kayseri takımında!

Sıradaki haber:

Basketbolcu Dearica Hamby, Melikgazi Kayseri takımında!

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.