h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Spor
  • Gaziantep FK ile Fenerbahçe Karşılaşacakları 10. Maçta Buluşuyor

Gaziantep FK ile Fenerbahçe Karşılaşacakları 10. Maçta Buluşuyor

Fenerbahçe, Trendyol Süper Lig’in 20. haftasında deplasmanda Gaziantep FK ile karşı karşıya gelecek. Fenerbahçe, önceki maçlarda Gaziantep FK'ya karşı üstün bir performans sergiledi. Gaziantep FK ise 14. sırada yer alıyor. Fenerbahçe, dış sahada hiç yenilgi yaşamadı ve liderlik koltuğunda oturuyor. Fenerbahçe, tüm lig maçlarında toplam 56 gol atarak ligin en golcü takımı olmayı başardı. Karşılaşmanın hakemi Tugay Kaan Numanoğlu olacak.

Fenerbahçe, Gaziantep FK ile önemli bir mücadeleye çıkacak. İki takım arasındaki randevu Süper Lig tarihinde 10. kez gerçekleşecek. Fenerbahçe, rakibine karşı geçmiş maçlarda üstün bir performans sergiledi. Yarınki maç öncesinde sarı-lacivertliler liderlik koltuğunda oturuyor. Gaziantep FK ise ligin orta sıralarında yer alıyor.
Fenerbahçe, Gaziantep FK ile daha önce 9 kez karşı karşıya geldi ve bu maçlarda 7 galibiyet elde etti. Gaziantep temsilcisi ise 2 kez galip geldi. İki takım arasındaki bu müsabakalarda Fenerbahçe’nin attığı gol sayısı daha fazla oldu. Bu sezonun ilk haftasında oynanan maçı Fenerbahçe 2-1 kazandı.
Fenerbahçe, Gaziantep FK ile deplasmanda oynadığı maçlarda da iyi bir performans sergiledi. 4 maçın 2’sini kazanan sarı-lacivertliler, toplamda 7 gol kaydetti. Takım aynı zamanda deplasmanda oynadığı maçlarda en fazla puan toplayan takım konumunda yer alıyor.
Süper Lig’de en golcü takım olan Fenerbahçe, bu maçta da hücum gücünü sergilemeye çalışacak. Bosna Hersekli futbolcu Edin Dzeko, takımı adına 16 golle ön plana çıkıyor.
Maçın hakemliğini ise Tugay Kaan Numanoğlu yapacak. Yardımcılıklarını ise Mustafa Sönmez ve Samet Çiçek üstlenecek.

Muhammet Ensar Akgün, Manisa Futbol Kulübü’nde görevlendirildi.

Sıradaki haber:

Muhammet Ensar Akgün, Manisa Futbol Kulübü’nde görevlendirildi.

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.