h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Spor
  • Gaziantep ALG Spor, Beşiktaş’ı 2-1 yenerek galibiyet elde etti

Gaziantep ALG Spor, Beşiktaş’ı 2-1 yenerek galibiyet elde etti

Gaziantep ALG Spor, Beşiktaş'ı 2-1 mağlup ederek önemli bir galibiyet aldı. TFF tarafından seyircisiz oynama cezası alan Gaziantep ALG Spor, maçta 1-0 geriye düştü ancak Demba ve Patrica'nın attığı gollerle skoru çevirerek sahadan galip ayrıldı. Kulüp başkanı Ali Gözcü, galibiyetin ardından verilen cezadan dolayı üzgün olduklarını belirtirken, takımın yeni bir sayfa açmak istediğini ifade etti.

Gaziantep ALG Spor, Kadınlar Futbol Süper Ligi’nin 16. haftasında Beşiktaş’ı 2-1 mağlup etti. Maçta seyircisiz oynama cezası alan Gaziantep ALG Spor, Beşiktaş karşısında geriye düşmesine rağmen Demba’nın 49. dakikadaki golü ve Patricia’nın 84. dakikadaki golüyle maçı 2-1 kazandı. Kazanan takım, az sayıda taraftarla birlikte maç sonu sevincini kutladı. Gaziantep Alg Spor Kulübü Başkanı Ali Gözcü, Beşiktaş maçında aldıkları galibiyetten memnuniyetini dile getirirken, kulübe verilen cezanın üzüntü verici olduğunu belirtti. Cezayla ilgilerinin olmadığını vurgulayan Gözcü, takımın yeni bir sayfa açarak çıkışa geçmek istediğini ifade etti.

Türk Telekom Stadyumu’nda hazırlıklar başlıyor: Elazığspor takımı için yeni sezon için harekete geçildi

Sıradaki haber:

Türk Telekom Stadyumu’nda hazırlıklar başlıyor: Elazığspor takımı için yeni sezon için harekete geçildi

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.