h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Spor
  • Galatasaray, Ümraniyespor karşılaşmasına son hazırlıklarını tamamladı

Galatasaray, Ümraniyespor karşılaşmasına son hazırlıklarını tamamladı

Galatasaray, Ziraat Türkiye Kupası 5. Turu'nda Ümraniyespor ile yarın karşılaşacak. Takım, bugün Florya Metin Oktay Tesisleri'nde antrenmanını tamamlayarak hazırlıklarını sonlandırdı. Teknik Direktör Okan Buruk yönetiminde gerçekleşen idmanda dinamik ısınma ve pas çalışmaları yapıldı. Galatasaray, yarın akşam saat 21.00'de RAMS Park'ta Ümraniyespor'u konuk edecek.

Galatasaray, Ziraat Türkiye Kupası’nın 5. Turu’nda yarın Ümraniyespor ile karşı karşıya gelecek. Bu önemli karşılaşmanın hazırlıklarını tamamlayan takımımız, bugün Florya Metin Oktay Tesisleri’nde antrenman yaptı. Teknik Direktör Okan Buruk yönetiminde gerçekleştirilen idman, dinamik ısınma ve pas çalışmalarıyla başladı. İki gruba ayrılan oyuncularımız, 8’e 2 pas çalışmasıyla antrenmana devam etti. Son olarak taktik ağırlıklı bir çalışma gerçekleştirildi ve antrenman sona erdi. Galatasaray, yarın akşam saat 21.00’de RAMS Park’ta Ümraniyespor’u konuk edecek. Bu kritik maçta taraftarların desteğini arkasına almak isteyen takımımız, kazanmak için sahada en iyi performansını sergileyecek.

Marcus Gisdol: “Galibiyeti hak ettiğimize inanıyorum

Sıradaki haber:

Marcus Gisdol: “Galibiyeti hak ettiğimize inanıyorum

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.