h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) %
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Spor
  • FIFA, 7 Süper Lig takımına transfer engeli uygulama kararı aldı

FIFA, 7 Süper Lig takımına transfer engeli uygulama kararı aldı

FIFA, Türkiye Süper Lig'e Adana Demirspor, Antalyaspor, Alanyaspor, Hatayspor, Ankaragücü, Kayserispor ve Samsunspor'a transfer yasağı getirdi. Adanaspor, Akhisarspor, Altay, Bursaspor, Denizlispor, Elazığspor, Erzurumspor, Giresunspor, Karabükspor ve diğer bazı kulüpler de transfer yasağı aldı.

“FIFA, Trendyol Süper Lig ekipleri olan Adana Demirspor, Antalyaspor, Alanyaspor, Hatayspor, MKE Ankaragücü, Kayserispor ve Samsunspor’a transfer yasağı getirdiğini duyurdu. FIFA’nın resmi sitesinde yapılan açıklamaya göre, Adana Demirspor, Antalyaspor, Corendon Alanyaspor, Hatayspor, MKE Ankaragücü, Kayserispor’a 3’er dönem, Yılport Samsunspor’a ise 2 dönemlik transfer yasağı uygulanacak. Ayrıca, Adanaspor, Akhisarspor, Altay, Bursaspor, Denizlispor, Elazığspor, Erzurumspor FK, Giresunspor, Kardemir Karabükspor, Kayseri Erciyesspor, Manisaspor, Mersin Talimyurdu, Alg Spor, Ümraniyespor, Yeni Malatyaspor ve Tuzlaspor da transfer yasağı alan diğer kulüpler arasında yer aldı.”

Beşiktaş, Karagümrük karşılaşması için son antrenmanını tamamladı

Sıradaki haber:

Beşiktaş, Karagümrük karşılaşması için son antrenmanını tamamladı

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.