h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Spor
  • FIBA Genel Sekreteri Andreas Zagklis, Basketbol Gelişim Merkezi’ni ziyaret etti

FIBA Genel Sekreteri Andreas Zagklis, Basketbol Gelişim Merkezi’ni ziyaret etti

FIBA Genel Sekreteri Andreas Zagklis, Abdi İpekçi Spor Salonu'nun yerine inşa edilen Basketbol Gelişim Merkezi'ni ziyaret etti. Zagklis, merkezin basketbolun Silikon Vadisi şeklinde bir kompleks olduğunu belirterek, Türk Devleti ve katkı sağlayan yetkililere teşekkür etti. FIBA Genel Sekreteri ayrıca, burada bulunan tesis olanaklarının küresel ölçekte basketbolun geleceğini etkileyeceğine inandığını ifade etti. TBF Başkanı Hidayet Türkoğlu ise merkezin sadece Türk basketbolu için değil, Avrupa basketbolu ve FIBA için de bir merkez olacağını söyledi. Basketbol Gelişim Merkezi, 10 bin kişilik spor salonu, antrenman ve maç salonları, altyapı salonları, otel ve kamp merkezi gibi olanaklara sahip olacak.

FIBA Genel Sekreteri Andreas Zagklis, Abdi İpekçi Spor Salonu yerine yapılan Basketbol Gelişim Merkezi’ni ziyaret etti. Zagklis, Basketbol Gelişim Merkezi projesinin ilerlemesinden etkilendi ve Türk basketbolunun gerçek anlamda bir Silikon Vadisi haline geleceğini söyledi. Basketbol Gelişim Merkezi, Türk basketbol camiasını bir araya getireceğini ve küresel ölçekte etkili bir tesise sahip olan tek federasyon olacağını ifade etti. TBF Başkanı Hidayet Türkoğlu ise Zagklis’i ağırlamaktan mutluluk duyduğunu ve tesisin Avrupa basketbolu ve FIBA için de bir merkez olacağını belirtti. Basketbol Gelişim Merkezi Projesi, 10 bin kişilik spor salonu, antrenman ve maç salonları, otel, kamp merkezi, fitness salonu ve diğer tesislerden oluşacak. Ayrıca, Basketbol Gelişim Merkezi’nde basketbol müzesi, kütüphane, alışveriş, konser ve yeme-içme alanları da bulunacak.

Kuşadasıspor, 8 oyuncuyla yeni sözleşme imzaladı

Sıradaki haber:

Kuşadasıspor, 8 oyuncuyla yeni sözleşme imzaladı

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.