h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Spor
  • Fernando Santos’un kadroda 4 değişiklik yapması dikkat çekti

Fernando Santos’un kadroda 4 değişiklik yapması dikkat çekti

Beşiktaş Teknik Direktörü Fernando Santos, Türkiye Kupası'nda oynadıkları maça göre Pendikspor karşısında kadroda 4 değişiklik yaptı. Siyah-beyazlılar, Mert Günok, Onur Bulut, Tayyip Talha Sanuç, Bahtiyar Zaynutdinov, Umut Meraş, Tayfur Bingöl, Demir Ege Tıknaz, Gedson Fernandes, Milot Rashica, Semih Kılıçsoy ve Cenk Tosun ile sahaya çıktı.

Beşiktaş Teknik Direktörü Fernando Santos, Türkiye Kupası’nda Eyüpspor maçına göre Pendikspor karşısında ilk 11’de 4 değişiklik yaparak sahaya çıkacak.

Beşiktaş, Trendyol Süper Lig’in 21. haftasında deplasmanda Pendikspor ile karşı karşıya gelecek. Siyah-beyazlı ekip, Eyüpspor maçına göre kadroda 4 değişiklik yapma kararı alan Fernando Santos yönetiminde mücadele edecek. Tecrübeli teknik adam, Necip Uysal, Salih Uçan, Rachid Ghezzal ve Ante Rebic’in yerine Tayyip Talha Sanuç, Tayfur Bingöl, Milot Rashica ve Semih Kılıçsoy’a forma şansı verecek.

Beşiktaş’ın Pendikspor karşısındaki 11’i şu şekilde olacak:

“Mert Günok, Onur Bulut, Tayyip Talha Sanuç, Bahtiyar Zaynutdinov, Umut Meraş, Tayfur Bingöl, Demir Ege Tıknaz, Gedson Fernandes, Milot Rashica, Semih Kılıçsoy ve Cenk Tosun”

Trendyol Süper Lig: Y. Adana Demirspor: 0 – MKE Ankaragücü: 0 (Maç devam ediyor)

Sıradaki haber:

Trendyol Süper Lig: Y. Adana Demirspor: 0 – MKE Ankaragücü: 0 (Maç devam ediyor)

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.