h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Spor
  • Fenerbahçe, Samsunspor maçı için çalışmalara başladı

Fenerbahçe, Samsunspor maçı için çalışmalara başladı

Fenerbahçe, Süper Lig'in 21. haftasında Samsunspor ile karşılaşacak. Bugün antrenmanla maçın hazırlıklarına başlayan sarı-lacivertli ekip, İsmail Kartal yönetiminde Can Bartu Tesisleri'nde koşu, ısınma ve koordinasyon hareketleriyle çalıştı. Dar alanda çift kale maçlarla tamamlanan antrenman sonrasında dün akşam Ziraat Türkiye Kupası'nda Adanaspor ile oynayan oyuncular rejenerasyon çalışması yaptı. Fenerbahçe, hazırlıklarını yarın yapılacak antrenmanla sürdürecek.

Fenerbahçe, Süper Lig’in 21. haftasında Samsunspor ile karşılaşacak. Bugün yapılan antrenmanla maçın hazırlıklarına başlayan takım, Teknik Direktör İsmail Kartal yönetiminde Can Bartu Tesisleri’nde çalışmalarını sürdürdü. Antrenman, koşu, ısınma ve koordinasyon hareketleriyle başladı, ardından dar alanda çift kale maçlarla devam etti. Dün akşam oynanan Ziraat Türkiye Kupası’nda 11’de başlayan oyuncular ise rejenerasyon çalışmasıyla günü tamamladı. Fenerbahçe, hazırlıklarını yarın yapacağı antrenmanla sürdürecek.

Sakarya Büyükşehir Genç Sporcusu Mindere Gurur Verdi

Sıradaki haber:

Sakarya Büyükşehir Genç Sporcusu Mindere Gurur Verdi

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.