h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Spor
  • Fenerbahçe ile Samsunspor Süper Lig’de Berabere Kalıyor

Fenerbahçe ile Samsunspor Süper Lig’de Berabere Kalıyor

Fenerbahçe, Süper Lig'in 21. haftasında Samsunspor ile 1-1 berabere kaldı. İrfan Can Kahveci'nin golüne Emre Kılınç'ın yanıt verdiği maçta, her iki takım da galibiyet şansını kullanamadı. İki ekip arasındaki mücadelede heyecan hiç eksik olmadı ve her iki takımın da atakları sonuç vermedi. Bu sonuçla Fenerbahçe, liderlik şansını kaybetti.

Fenerbahçe, Süper Lig’in 21. haftasında evinde Samsunspor ile 1-1 berabere kaldı.

İkinci yarıda oynanan maçta, 52. dakikada Taylan Antalyalı’nın sert şutunu kaleci Livakovic engelledi. 56. dakikada Tadic’in asistinde Dzeko’nun şutu direğin hemen yanından dışarı çıktı. 62. dakikada serbest vuruşta Emre Kılınç’ın doğrudan kaleye gönderdiği top, VAR kararı sonrası gol olarak değerlendirildi. Bu golle maç 1-1 berabere tamamlandı.

Maçın devamında 73. dakikada Oosterwolde’nin ortasında Batshuayi’nin vuruşu savunma tarafından çizgiden çıkarıldı. 89. dakikada Cengiz Ünder’in kafa vuruşu dışarıya gitti. 90. dakikada Ferdi Kadıoğlu’nun sert şutunu kaleci Okan Kocuk engelledi. 90+5. dakikada ceza sahasında topla buluşan Krunic’in vuruşu az farkla dışarı çıktı.

Maçı yöneten hakemler Bahattin Şimşek, Hakan Yemişken ve Osman Gökhan Bilir oldu. Fenerbahçe’nin kadrosu ise Livakovic, Mert Müldür, Bonucci, Oosterwolde, Ferdi Kadıoğlu, İsmail Yüksek, Fred, İrfan Can Kahveci, Szymanski, Tadic ve Dzeko şeklindeydi.

Samsunspor’un kadrosu ise Okan Kocuk, Zeki Yavru, Satka, Alim Öztürk, Bola, Taylan Antalyalı, Holse, Bennasser, Tait, Emre Kılınç ve Mouandilmadji şeklindeydi. İki takım arasındaki goller, Fenerbahçe’den İrfan Can Kahveci (dk. 12) ve Samsunspor’dan Emre Kılınç (dk. 62) tarafından kaydedildi.

Maçta sarı kart gören isimler ise Fenerbahçe’nin Mert Müldür’ü ve Samsunspor’dan Mouandilmadji, Okan Kocuk ve Holse’yi içeriyor.

Bir Kalabalık İçinde Yapılan Evlilik Teklifi Herkesin Gözlerini Doldurdu

Sıradaki haber:

Bir Kalabalık İçinde Yapılan Evlilik Teklifi Herkesin Gözlerini Doldurdu

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.