Konyaspor Teknik Direktörü Fahrudin Omerovic, Göztepe maçından sonra yaptığı açıklamada, “Turu geçmekten dolayı çok mutluyuz. Futbolcularımız inanılmaz bir mücadele sergiledi.” dedi.
Ziraat Türkiye Kupası’nın 5. turunda Konyaspor, sahasında konuk ettiği Göztepe’ye uzatma dakikalarında 2-1 mağlup olarak son 16 turuna yükseldi. Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Omerovic, “Maç öncesi durum zordu çünkü birçok sakat oyuncumuz vardı. Ayrıca takımımız uzun bir süredir form düşüklüğü yaşıyordu. Kupa maçı olsa da önümüzde lige de önem vermemiz gerekiyor. Bu yüzden turu geçmek bizim için büyük bir mutluluk kaynağı. Futbolcularım gerçekten inanılmaz bir mücadele gösterdi. Bazı olumsuzluklarımız da vardı ancak turu sonraki tura taşıdık.” şeklinde konuştu.
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.