h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Spor
  • Eyüpspor, transfer döneminde Samu Saiz’i takımına dahil etti

Eyüpspor, transfer döneminde Samu Saiz’i takımına dahil etti

Eyüpspor, Sivasspor'dan 32 yaşındaki İspanyol kanat oyuncusu Samu Saiz'ı transfer etti. İmzalanan 2.5 yıllık sözleşme ile Eyüpspor, takımını güçlendirme yolunda bir adım daha attı. Eyüpspor Asbaşkanı Fatih Kulaksız, transferin gerçekleşmesinde yardımcı olan Sivasspor yetkililerine teşekkür etti ve Saiz'in önemli bir futbolcu olduğunu vurguladı. Saiz ise Eyüpspor'a gelmekten gurur duyduğunu belirterek, hedeflerinin büyük olduğunu ve en iyisini yapmaya çalışacağını söyledi. Bu sezon Sivasspor formasıyla 18 maça çıkan Saiz, 5 gol ve 3 asistle performans sergiledi.

Eyüpspor, İspanyol kanat oyuncusu Samu Saiz’ı kadrosuna kattığını duyurdu. Trendyol 1. Lig ekibi Eyüpspor, Sivasspor’dan transfer edilen 32 yaşındaki oyuncu ile 2.5 yıllık sözleşme imzaladı. Eyüpspor Asbaşkanı Fatih Kulaksız, transferin gerçekleşmesinde Sivasspor Kulübü Başkanı Mecnun Otyakmaz ve Başkan Vekili Bahattin Eken’e teşekkür etti. Saiz ise Eyüpspor’a gelmekten mutluluk duyduğunu belirterek hedeflerinin büyük olduğunu ifade etti. İspanyol futbolcu, bu sezon Sivasspor formasıyla Süper Lig’de 18 maça çıktı ve 5 gol atarak takımına katkı sağladı. Transferin her iki tarafa da hayırlı olması temennisinde bulunuldu.

Zeynep Bilir’in gol sonrası gösterdiği asker selamı dikkat çekiyor

Sıradaki haber:

Zeynep Bilir’in gol sonrası gösterdiği asker selamı dikkat çekiyor

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.