h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) %
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Spor
  • Erzincan’da Alp Disiplini Eleme Yarışları Başarıyla Tamamlandı!

Erzincan’da Alp Disiplini Eleme Yarışları Başarıyla Tamamlandı!

Türkiye Kayak Federasyonu tarafından düzenlenen Alp Disiplini Eleme Yarışları, Erzincan'da sona erdi. 2 gün süren müsabakalara 524 sporcu katıldı. Dereceye giren sporculara madalyaları Erzincan Valisi Hamza Aydoğdu tarafından verildi. Vali Aydoğdu, sporcuların başarısını ve sportif faaliyetlerin önemini vurgulayarak Kayak Federasyonu'na teşekkür etti.

Erzincan’da düzenlenen Alp Disiplini Eleme Yarışları, Türkiye Kayak Federasyonu’nun faaliyet programının bir parçası olarak gerçekleşti ve ödül töreniyle sona erdi. Ergan Kayak Merkezi’nde yapılan ve 2 gün süren eleme müsabakalarına 30 ilin 12, 14, 16 ve 18 yaş altı ile büyükler kategorilerinde toplamda 524 sporcu katıldı. Sporcular, madalya alabilmek için yoğun bir mücadele sergiledi. Heyecan dolu yarışların final gününde başarı elde eden sporcular ödüllerini aldı. Erzincan Valisi Hamza Aydoğdu, ödül törenine katılarak, “Sizi burada misafir etmekten büyük bir mutluluk duyuyoruz. Çocuklarımızın burada yarışmaları bize gurur veriyor. Akademik başarıların yanı sıra spor faaliyetlerinin de çok önemli olduğunun altını çiziyoruz. Kayak Federasyonu Başkanlığı’na teşekkür ediyoruz” dedi.

Yalovalı sporcumuz Aleyna, boksta Türkiye üçüncüsü olarak büyük başarı elde etti.

Sıradaki haber:

Yalovalı sporcumuz Aleyna, boksta Türkiye üçüncüsü olarak büyük başarı elde etti.

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.