h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Spor
  • Erzincan, 24Erzincanspor’a Cana Can Destek Kampanyasıyla Birleşiyor

Erzincan, 24Erzincanspor’a Cana Can Destek Kampanyasıyla Birleşiyor

Ziraat Türkiye Kupası'nda ilerleyen 24Erzincanspor'a maddi destek amacıyla "Cana Can Kat Erzincan" kampanyası başlatıldı. Erzincanlı işadamı Serhat Sarıçiçek, kampanyaya ilk destek olarak 24 bin 24 TL bağışladı. Kampanyaya katılmak isteyenler kulübün banka hesap numaralarına belirledikleri miktarda destek verebilecekler. Kampanyaya tüm çevrelerin desteği bekleniyor. Kulüp Başkanı, kampanyaya destek verenlerin isimlerinin kulübün internet sitesinde yayınlanacağını duyurdu.

Ziraat Türkiye Kupası’nda 5. tur maçlarının tamamlanmasıyla son 16’ya kalan TFF 2. Lig takımlarından 24Erzincanspor’a maddi destek sağlamak amacıyla “Cana Can Kat Erzincan” kampanyası başlatıldı. İşadamı Serhat Sarıçiçek, kampanyaya ilk desteği vererek 24 bin 24 TL’lik bağışta bulundu. Kampanyaya katılmak isteyen kişiler ve kurumlar, kulübün banka hesap numaralarına belirledikleri miktarı yatırarak maddi katkıda bulunabilecekler. Bu desteklerin listesi kulübün internet sitesinde yayınlanacak. Kampanyanın başarıyla sonuçlanması için Erzincanlı iş insanı, il yöneticileri, siyasiler, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, diğer işadamları, taraftarlar ve diğer kişilerin de kampanyaya destek vermeye davet edildi. Kulüp Başkanı Ömer Akyürek, Serhat Sarıçiçek’e kampanyaya yaptığı bağış için teşekkür ederek, çevrelerden destek beklediklerini ifade etti. Kampanyaya katılmak isteyen kişilerin kulübün hesap numaralarına belirledikleri miktarı yatırdıktan sonra isimlerinin kulübün internet sitesinde yayınlanacağı belirtildi.

Fernando Santos’un kadroda 4 değişiklik yapması dikkat çekti

Sıradaki haber:

Fernando Santos’un kadroda 4 değişiklik yapması dikkat çekti

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.