h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) %
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Spor
  • Eren Erdoğan, gol atarak ilk kez skora katkı sağladı

Eren Erdoğan, gol atarak ilk kez skora katkı sağladı

22 yaşındaki Altay orta saha oyuncusu Eren Erdoğan, Şanlıurfaspor maçında attığı golle bu sezonki ilk golünü kaydetti. Eren, yaz döneminde sözleşme uzatmadığı için kadro dışı kalmıştı. Ancak yeni sezonla birlikte tekrar takıma döndü. Genç oyuncu, ilk maçında forma giydi ve ardından Şanlıurfaspor maçında gol atarak galibiyette önemli bir rol oynadı. Eren'in bu performansı sonrasında teknik direktörün ona daha fazla süre vermesi bekleniyor. Geçen sezon ise Eren, 29 maçta 2 gol ve 5 asist yaparak 7 gole katkı sağlamıştı.

Altay’ın Genç Yıldızı Eren Erdoğan Şanlıurfaspor’a Karşı İlk Golünü Attı

Altay’ın genç orta saha oyuncusu Eren Erdoğan, 22 yaşındayken Şanlıurfaspor maçında takımının lehine bir gol atarak bu sezonki ilk golünü kaydetti.

Trendyol 1. Lig takımlarından Altay’ın 22 yaşındaki orta saha oyuncusu Eren Erdoğan, sözleşmesini uzatmayı kabul etmediği için yaz döneminde kadro dışı bırakılmıştı. Ancak 2023-2024 sezonunun başlamasıyla birlikte Eren Erdoğan, Şanlıurfaspor, Tuzlaspor, Kocaelispor, Göztepe, Erzurumspor FK, Bodrum FK, Giresunspor ve Ümraniyespor maçlarında forma şansı bulamamıştı. Genç oyuncu daha sonra siyah-beyazlı takımın yönetimiyle anlaşarak tekrar takıma geri döndü. 9. haftadaki Gençlerbirliği maçıyla geri dönüşünü yapan Eren Erdoğan, 156 günlük aradan sonra Altay formasını giydi. Ardından çıktığı 7 maçta bu sezonki ilk golünü Şanlıurfaspor maçında atarak takımının galibiyetinde büyük bir rol oynadı. Teknik direktör Yusuf Şimşek, Eren’in bu performansından sonra genç oyuncuyu daha sık kullanarak sezonun geri kalan maçlarında da forma şansı vereceği düşünülüyor.

Geçtiğimiz sezon Altay’da 29 maça çıkan 22 yaşındaki futbolcu, 2 gol ve 5 asist yaparak takımına 7 golde direkt katkıda bulunmuştu.

Türk Voleybolunda 100. Yıl Şerefine Büyük Şenlik Başlıyor

Sıradaki haber:

Türk Voleybolunda 100. Yıl Şerefine Büyük Şenlik Başlıyor

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.