h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Spor
  • Doğal güzelliklere sahip manzaralarda keyifli bir yürüyüş gerçekleştirdiler

Doğal güzelliklere sahip manzaralarda keyifli bir yürüyüş gerçekleştirdiler

Eskişehir'de doğa severler, Odunpazarı ilçesi Lütfiye ve Yukarıkalabak mahalleleri arasında 10 kilometrelik bir yürüyüş gerçekleştirdi. Karların yağmasıyla birlikte oluşan manzaraları fotoğraflayan katılımcılar, kartpostalları aratmayacak güzellikte kareler yakaladı. Yürüyüş ekibi, anı fotoğrafı çektirmeyi de ihmal etmedi.

Eskişehir’de doğa severler, Lütfiye ve Yukarıkalabak mahalleleri arasındaki 10 kilometrelik ormanda unutulmaz bir yürüyüş gerçekleştirdi. Kar yağışıyla birlikte oluşan görüntüler adeta kartpostalları aratmadı. 9 kişilik grup, karla kaplı ormanda etkileyici manzaraların tadını çıkarırken, bu anları ölümsüzleştirmek için fotoğraf çekmeyi de ihmal etmedi. Yürüyüş sırasında kaydedilen fotoğraflar, doğaseverlerin büyük ilgisini çekecek nitelikteydi. Detaylara dikkatlice bakıldığında, doğa tutkunlarının büyüleyici deneyimlerine şahit olunabilir. Güzel anılar şeklinde ardında iz bırakan bu yürüyüş, ziyaretçileri hayranlıkla bırakarak, doğanın eşsiz güzelliğine bir kez daha tanık olmalarını sağladı. Eskişehir’de yapılan bu etkinlik, doğa severler arasında büyük beğeni topladı ve katılımcıların yüzlerinde güzel bir tebessüm bıraktı.

Pazarlar Spor Lisesi, Futsal il finallerinde büyük bir başarı elde etti

Sıradaki haber:

Pazarlar Spor Lisesi, Futsal il finallerinde büyük bir başarı elde etti

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.