h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Spor
  • Diyarbakır’da 250 okula spor malzemesi verilecek

Diyarbakır’da 250 okula spor malzemesi verilecek

Diyarbakır Valiliği, kentteki 250 okula spor malzemesi desteği sağladı. Vali Ali İhsan Su, çocuk ve gençlerin spor becerilerinin gelişmesi için ellerindeki tüm imkanları seferber ettiklerini belirtti. Diyarbakır'da son iki yılda 1 milyar liradan fazla yatırım yapılarak spor tesisleri oluşturuldu. Vali Su, çocukların hem sağlık açısından kendilerini daha iyi hissedeceğini hem de eğitimde başarılı olacaklarını vurguladı. İl Milli Eğitim Müdürü Murat Küçükali ise Vali Su'nun her çalışmalarında destek olduğunu ifade etti.

Diyarbakır Valiliği, çocuk ve gençlerin spor becerilerini desteklemek ve spora olan ilgilerini arttırmak amacıyla kentteki 250 okula spor malzemesi desteği sağladı. İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından merkez Kayapınar ilçesinde Talaytepe Spor Merkezi’nde gerçekleştirilen programa öğretmenler, okul müdürleri ve öğrenciler katıldı. Programda yapılan malzeme dağıtım töreninde Diyarbakır Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Ali İhsan Su, çocuk ve gençlerin spor becerilerinin gelişmesi için ellerinden geleni yaptıklarını ifade etti. Vali Su, 2023 yılında 32 bin çocuk ve genci belediyeye ait spor tesislerinde spor yapmaya teşvik ettiklerini belirtti. Ayrıca Diyarbakır’da son iki yıl içinde spor tesislerine 1 milyar liradan fazla yatırım yaptıklarını söyledi. İl Milli Eğitim Müdürü Murat Küçükali de programda yaptığı konuşmada, Vali Su’nun her çalışmalarında kendilerine destek olduğunu ve öğrencilere spor malzemelerinin sağlıklı günlerde kullanılmasını dilediğini belirtti. Tatil öncesinde herkese iyi tatiller dilediğini sözlerine ekledi.

Kasımpaşa’yı 1-0 yenen Bandırmaspor Ziraat Türkiye Kupası’nda tur atladı!

Sıradaki haber:

Kasımpaşa’yı 1-0 yenen Bandırmaspor Ziraat Türkiye Kupası’nda tur atladı!

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.