h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Spor
  • Deniz Kızılırmak: “Maçı kaybetmek üzücüdür”

Deniz Kızılırmak: “Maçı kaybetmek üzücüdür”

Sivasspor As Başkanı Deniz Kızılırmak, Gaziantep maçı sonrasında takımı tebrik etti ancak 3 puanı kaybettiklerini belirtti. Kızılırmak ayrıca rakip takımın hocasının futbol fair-play'ine uymadığını ve antrenörüne yakışmayacak hareketler sergilediğini söyledi. Transfer çalışmalarına da değinen Kızılırmak, ilerleyen günlerde açıklayacakları yurtdışından transferlerinin olduğunu ve Sivasspor'un üst sıralara tırmanmaya devam edeceğine inandığını dile getirdi. Sivaslılardan destek isteyen Kızılırmak, herkesi takımı yalnız bırakmamaları konusunda çağrıda bulundu.

Sivasspor As Başkanı Deniz Kızılırmak, Gaziantep maçı sonrasında konuştu ve takımını tebrik etti. Ancak, 2-2’lik beraberlik sonucunun hak ettikleri 3 puanı kaybettikleri anlamına geldiğini belirtti. Kızılırmak, rakip takımın hocasının futbol fair-play kurallarına uymadığını ve seyirciyi tahrik ettiğini söyledi. Bunun yanı sıra, yaptığı hareketlerin bir antrenör için uygun olmadığını vurguladı. Kızılırmak, takımının 2 dakikasının da rakibin koçunun yüzünden kesildiğini dile getirdi. Transfer çalışmalarına da değinen Kızılırmak, yurtdışından gelecek transferleri açıklayacaklarını ve Sivasspor’un daha iyi bir performans sergileyeceğini söyledi. Ayrıca, Sivaslı taraftarları takımlarını desteklemeye davet etti.

Elazığspor, TFF 3. Lig’de Amasyaspor’u 2-1 mağlup etti

Sıradaki haber:

Elazığspor, TFF 3. Lig’de Amasyaspor’u 2-1 mağlup etti

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.